ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝΣχόλιο Γιώργος Κοντονής
     Ο άνθρωπος που εδώ και λιγες ώρες βρίσκεται στην γειτονιά των Αγγέλων εφάρμοσε πρωτος την Τηλεϊατρική! Ήταν ο μοναδικός που είχε τον τρόπο να κάνει τον τηλεθεατή να πιστέψει ότι ολα θα πάνε καλά.
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΝΔΡΕΑ
     Τον γνώρισα στο ΤΕΛΕΣΙΤΙ, εκει οπου εκανε σχεδόν καθημερινά ιατρικές εκπομπές. 
      Μάλιστα τον άκουγαν ολοι.
      Τους είχε εντυπωσιάσει άλλωστε ο λόγος και ο τρόπος παρουσίασης της εκπομπής.
       Εκείνο που με ειχε και εμένα εντυπωσιάσει ηταν το γεγονός πως ο Ανδρέας Φικιώρης «πέρναγε» τα «πάντα όλα» χωρίς οι τηλεθεατές να σοκάρονται.
       Ο Ανδρέας Φικιώρης έφυγε για την γειτονιά των Αγγέλων σήμερα ξαφνικά, σε ηλικία 72 ετών.
       Για το θάνατο του Ανδρέα Φικιώρη, έβγαλε ανακοίνωση το διοικητικό συμβούλιο του Εξωραϊστικού Συλλόγου Μεγάλα Πεύκα Κερατέας, αναφέροντας μεταξύ άλλων:
    «Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου συγκλονισμένο και με μεγάλη λύπη ενημερώνει τους κατοίκους της περιοχής Λαυρεωτικής ότι το εξέχον μέλος του και διακεκριμένος ιατρός Αντρέας Φικιώρης απεβίωσε την 12/12/2020 στην οικία του στο Μετόχι σε ηλικία 72 ετών.
       Είμαστε όλοι πολύ συγκλονισμένοι από την αιφνίδια και πρόωρη απώλεια του φίλου και γείτονά μας. Ο Αντρέας ήταν ο άνθρωπος που με πάθος και αγάπη για ό,τι έκανε άφηνε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του σε κάθε του πέρασμα. Χρωμάτιζε με ζωντανά και ανεξίτηλα χρώματα κάθε συναναστροφή όσο σύντομη και αν ήταν.
     Αγάπησε με πάθος την οικογενειά του, τη δουλειά του και τον τόπο μας. Πρόσφερε όλο του το είναι και στους τρεις.
     Θα λείψει σε όλους μας η καθαρή και δυνατή φωνή του, τα αγνά και γενναιόδωρα συναισθήματα του και το πλατύ χαμόγελό του.
     Η κηδεία του θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο. Αντί στεφάνων το Διοικητικό Συμβούλιο θα προβεί σε δωρεά χρημάτων σε κοινωφελές ίδρυμα της επιλογής των οικείων του».

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου