Ο ΙΣΠΑΝΟΣ ΧΕΣΟΥΣ ΜΑΝΘΑΝΟ ΤΑ...ΣΚΑΤΩΣΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ!



      Όταν στην ζωή μας εμπαινε το VAR όλοι πιστέψαμε πως θα βλέπαμε αγωνες χωρίς η διαιτησία να καταδικάζει και να διαμορφωμένει αποτελέσματα!
      Κάτι τέτοιο ομως δέν έχει γίνει ακόμη!
      Ένας διαιτητής ο Ισπανός Χέσους Μανθάνο ο οποίος φαίνεται πως χρειάζεται γυαλιά, έδωσε διαμόρφωσε το σκορ στον αγώνα Ολύμπικ Μαρσειγ Ολυμπιακός 2-1 με δυο ανύπαρκτα κατασκευασμένα από τον ίδιο πέναλτυ που μόνο αυτός είδε ιδιαίτερα το δεύτερο!!!
       Ντροπή 
     Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΧΕΣΟΥΣ ΜΑΝΘΑΝΟ 
     ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΜΑΡΣΕΙΓ!
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
    Εκεί που φαινόταν ότι ο Ολυμπιακός θα έφευγε 
απο την Μασαλία τουλάχιστον με την ισοπαλία έβαλε το χεράκι του ο διαιτητής Χεσούς Μανθάνο και δημιούργησε το αποτέλεσμα που ήθελε αυτός και οι Γάλλοι που μεχρι και σήμερα δεν είχαν σταυρώσει νίκη!!!
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ  0-1
     Ήταν το 33 λεπτό όταν από τα  αριστερά  ο Φορτούνης συνδιαστηκε ωραία με τον Βούρσαι ο οποιος έδωσε έξυπνα στον  Καμαρά που με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα της Μαρσειγ σημειώνοντας το 0-1 για τον Ολυμπιακό! Ήταν ένα γκόλ που το ήθελε πολύ ο νταμπλουχος της Ελλάδος.
     Ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο είχε στο μεγαλύτερο μέρος την κατοχή της μπάλας και θα μπορούσε να είχε σημειώσει κι’αλλο γκολ. Στην αρχή του αγώνα η Ολύμπικ Μαρσειγ θέλησε να επιβάλει τον δικό της ρυθμό. Ομως ο Ολυμπιακός της...έκοψε την φορά και έφθασε πολλές φορές στην εστία της Γαλλικής ομαδος.
     Στο δεύτερο ημίχρονο η Μαρσειγ με δυο αυστηρά πέναλτυ στο 54’ και στο 73’ (εδώ το χέρι του Ραφίνια έγινε έξω από την μεγάλη περιοχή! Και ο διαιτητής και το VAR (!!!) έδωσαν πέναλτυ!!!) ισοφάρισε και ανετρεψε το 0-1 σε 2-1! Και τα δυο πέναλτυ τα κτύπησε ο Παγιέ με τον ίδιο τρόπο στην ίδια γωνία! 
      Παρά την ήττα ο Ολυμπιακός διατηρεί τις περισσότερες ελπίδες για την τριτη θέση που οδηγεί στις 32 του Γιουρόπα Λίγκα ακόμη και στην περίπτωση ισοβαθμίας μα την Μαρσειγ!
     Ο διαιτητής Χεσούς Μανθάνο αδίκησε τον Ολυμπιακό και στις περιπτώσεις των πέναλτυ, ιδιαίτερα στο δεύτερο που έγινε έξω από την μεγάλη περιοχή!
     Ο Πέδρο Μάρτινς έδωσε φανέλα βασικού σε ένα δικό του παιδί. Σε ένα παιδί που βγήκε από τις Ακαδημίες των ερυθρολεύκων και που επαιξε δανικός πέρυσι στο Βέλγιο. Εδώ πηρε σε πολλούς αγωνες μέρος και απέκτησε πείρα. Ο λογος για τον μικρό σε ηλικία Βρουσάι. Στην κορυφή της επίθεσης ο Ελ Αραμπί και στα δεξιά επαιξε ο Φορτούνης!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου