ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΠΑΡΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΟΥ!



Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
      Είναι γεγονός.
      Το όπλο με το οποίο θα αγωνιστούμε στον άγνωστο πόλεμο κατά του ύπουλου και φονιά covid-19, έφθασε και στην χώρα μας. Ήρθε μάλιστα μια ημέρα νωρίτερα και από σήμερα το πρωΐ (07.25) φυλάσσεται στην ειδική αποθήκη ψυγείο.
      Έτσι από την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020 αρχίζει ο εμβολιασμός. Πρώτοι θα εμβολιαστούν οι ιατροί και όλοι όσοι ασχολούνται με την υγεία και στην συνέχεια τα άτομα που είναι πάνω από 70 ετών! Οι ευαίσθητες ηλικίες!
       Την Κυριακή (αύριο) θα εμβολιαστεί η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Την Δευτέρα θα εμβολιαστεί ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ο οποίος δεν θέλησε να εμβολιστεί την ίδια ημέρα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, γιατί δεν...ήθελε να δώσει άλλοθι στον πρωθυπουργό!!! Και φυσικά τις υπόλοιπες ημέρες θα εμβολιαστούν όλοι οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων, πλην ενός του Κυριάκου Βελόπουλου!!!
         Λένε πως μέχρι και το τέλος Μαΐου του 2021, θα έχει εμβολιαστεί όλος ο Ελληνικός πληθυσμός! Επιτέλους ήρθε το όπλο με το οποίο θα νικήσουμε τον κορονοϊο.
Γιώργος Κοντονής 




0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου