Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;



Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
      Η πανδημία, ο covid-19 στην κυριολεξία στην χώρα μας θερίζει αυτή την εποχή και να φανταστείτε πως μπροστά μας είναι, έχουμε δυο μήνες χειμώνα! Ετσι ουδείς ξέρει τι μπορεί να γίνει οχι αύριο, αλλά στο επόμενο λεπτό!
      Παρόλα αυτά η ζωή συνεχίζεται.
      Συνεχίζεται με τα προβλήματα απο την καραντίνα και τους αποκλεισμούς.
      Ετσι η μοναδική διέξοδος μας είναι η μπάλα.
      Έστω και αν οι αγώνες διεξάγονται χωρίς κόσμο στις κερκίδες.
      Βλέποντας το τελευταίο ντερμπυ ΑΕΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (1-1) στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας διαπίστωσα και ολοι βέβαια πως ο αγωνιστικός χώρος ηταν και είναι ενα οργωμένο χωράφι! Σε αυτό το χωράφι παίζουν άνθρωποι και οι κίνδυνοι τραυματισμού είναι πολλοί!
      Αλήθεια που ειναι η πολιτεία;
      Δεν μπορεί και δεν πρέπει ενα κόσμημα οπως ειναι το ΟΑΚΑ να αργοπεθαίνει!
      Κάτι πρέπει να γίνει οχι αύριο, αλλά χθές!
      Ο Ελληνικός λαός το εχει πληρώσει, χρυσοπληρώσει και το πληρώνει ακόμη!
      Το ξεχάσατε αυτό κύριοι της πολιτείας;
      Ντροπή!
ΣΕ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΗΠΕΔΟ, 1-1 ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ
     Τίποτα δεν θύμιζε οτι ήταν ντέρμπυ. Ο αγώνας ηταν μέτριος. Και οι φάσεις λιγοστές! Ήθελες να τελειώσει και να το ξεχάσεις γρήγορα. Να το διαγράψεις απο την μνήμη σου! Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός που ξεκίνησε νωχελικά τον αγώνα, προσπάθησε να παιξει τεχνικό ποδόσφαιρο (διαθέτει τους κατάλληλους παίκτες) σκόνταψε ομως στον αγωνιστικο χώρο που ηταν γεμάτος παγίδες! Και ακόμη στο πολύ σκληρό παιχνιδι των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, που με μανία δυο, ακόμη και τρείς παίκτες της προσπαθούσαν να σταματήσουν την δημιουργία επιθέσεων των ερυθρολεύκων. Στόχος της Ένωσης ηταν οχι να κερδίσει, αλλα να μην ηττηθεί απο τον Ολυμπιακό. Και βέβαια υπήρξαν ελάχιστες στιγμές που κατάφεραν κάποιοι παίκτες να μας προσφέρουν ωραίους συνδυασμούς ιδιαίτερα απο τον Ολυμπιακό! Αυτές οι στιγμές μετριούνται στα δάκτυλα του ενός χεριού! Ετσι οπως εξελίχθηκε το παιχνιδι το 1-1 θεωρείται δικιο αποτέλεσμα. 
     Ειναι πάντως ντροπή το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας που ξοδεύτηκαν για την κατασκευή του πολλά κατομμυρια ευρώ (ενα δισεκατομμύριο και κάτι, ελληνικές δραχμές) να εχει τέτοιο αγωνιστικό τερέν. Πρέπει άμεσα να κλείσει και να αρχίσουν εργασίες αντικατάστασης του χλοοτάπητα, για να αποφύγουμε δυσάρεστα αποτελέσματα!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου