ΑΥΡΙΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΘΑ...ΤΡΑΒΗΞΕΙ 31!





Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ
      Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός, που μέσα σε μια εβδομάδα σε επτά ημερες, έδωσε και δίνει τρεις εκτός εδρας αγωνες, την ερχόμενη Τετάρτηανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη για το ντερμπυ της χρονιάς. Στο γήπεδο της Τούμπας ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό σε ένα παιχνίδι αποδείξεων! 
       Ο Ολυμπιακός που προηγείται στην βαθμολογία (έχει ξεφύγει αρκετά από τον ΠΑΟΚ ο οποίος εφετος χάνει εύκολα βαθμούς σε αγωνες που άλλοτε τους κέρδιζε με...κλειστά μάτια), θέλει να αποδείξει πως διαθέτει την καλύτερη ομάδα, ότι έχει το καλύτερο ρόστερ και πως δίκαια βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. 
       Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του επιθυμεί και θέλει να σταματήσει τον Ολυμπιακό που εφέτος  «πηγαίνει τραίνο» στο πρωτάθλημα! Έτσι στην...«στάση Τούμπα» θα προσπαθήσει να βάλει stop στην πορεία των ερυθρολεύκων. Βέβαια για να γίνει αυτό θα πρέπει να...πιάσει καλή απόδοση. 
       Είναι γεγονός πως σε αγώνες  ντέρμπυ παίζουν ρόλο και αλλά δεδομένα. Η ψυχολογία των παικτών. Η τύχη και η κατάσταση που θα βρεθούν οι ποδοσφαιριστές εκείνη την ημέρα. Την δεδομένη στιγμή! Αυτό δεν σημαίνει πως η αξία των παικτών διαγράφεται! Αντίθετα οι παίκτες με ανεβασμένη την ψυχολογία τους είναι βεβαιον πως βρίσκονται πιο κοντά στην νίκη!     
       Στο ντέρμπυ της ερχόμενης Τετάρτης στην Τούμπα θα «μονομαχήσουν» δυο από τις καλύτερες ελληνικές ομάδες και θα πρέπει να αποδείξουν ότι το Ελληνικό Ποδόσφαιρο ζεί! Υπάρχει! Για να γίνει ομως αυτό θα πρέπει να αποφευχθούν οι ακρότητες, που παράγουν βία! 
Μακάρι να γίνει ένα σπουδαίο παιχνίδι. Να κερδίσει ο καλύτερος. Και πολύ περισσότερο να βγει νικητής το Ποδόσφαιρο μας που τόσο πολύ έχει πληγεί τα τελευταία χρόνια!
        Το παιχνίδι ΠΑΟΚ Ολυμπιακός είναι της 6 αγωνιστικής ημέρας και είχε αναβληθεί λόγω των υποχρεώσεων στην Ευρώπη και των δυο ομάδων. 




0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου