ΜΙΑ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ 46 ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ!!






Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
  Ήταν στην κυριολεξία μια ορκομωσία που όχι μόνο οι Αμερικανοί αλλά ολόκληρος ο Πλανήτης ΔΕΝ έχει ματαδεί!! Το Καπιτώλιο ήταν φρούριο! Ο κόσμος  καρφωμένος στους δέκτες της Τηλεόρασης  παρακολούθησε την τελετή που ηταν εντυπωσιακή! Το κάτι άλλο!
ΙΣΤΟΡΙΑ
   Βλέπετε αριστερα τον πρώην Πρόεδρο το 45ο που ήδη ιδιωτεύει, για τον οποίον πριν από 4 χρόνια μετά την ορκομωσία του είχα σχολιάσει: «...πρέπει να περιμένουνε για να κρίνουμε τις θέσεις και τις αποφάσεις του Αμερικάνου Προέδρου (του Ντόναλντ Τράμπ) και μετά να αποφασίσουμε...»! Και όλοι ζήσαμε και είδαμε τι εγινε... Δεξιά βλέπετε τον νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ τον 46ο (είναι η στιγμή της ορκομωσίας του) τον Τζο Μπάιτεν που ήδη ανέλαβε τα ηνία της Αμερικής και ζήτησε ΕΝΟΤΗΤΑ, για τον οποίο σχολίασα εδώ χθες: «Ο πλανήτης περιμένει πολλά. Αν ο νέος Πρόεδρος δικαιώσει ΟΛΟΥΣ αυτούς τα εκατομμύρια των Αμερικανών που τον ψήφισαν, ο χρόνος θα δείξει»!
      Τώρα ας ελπίσουμε πως ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ θα μπορέσει να σταματήσει τις απειλές των Τούρκων. Και για αυτό ο χρόνος θα δείξει...
      Σήμερα λοιπόν μόνο ευχές για καλή επιτυχία 
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου