Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΙΚΗΣΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΑ ΣΤΟ 90+4 ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΜΕ 1-0!













ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ!
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ 
ΟΚΤΑΠΡΟΣΩΠΗ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΚΑΙ
ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΛΛΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΙΚΗ ΜΕ 1-0!
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
     Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τον αγώνα μα στόχο καη σκοπό να περάσει ένα εύκολο και ξεκούραστο απόγευμα! Ομως τα σχέδια του τα άλλαξε ο ΠΑΣ Γιάννινα που ήρθε για να μην χάσει...
     Ήταν στημένος καλά στον αγωνιστικό χώρο και με αντεπιθέσεις απείλησε την εστία του Ολυμπιακού, ο οποίος έφθασε πολύ κοντά στο γκόλ στο πρώτο εικοσάλεπτο...
Ο ΧΟΥΤΕΣΙΩΤΗΣ ΕΠΙΑΣΕ ΠΕΝΑΛΤΥ!
      Ήταν το 19 λεπτό ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτυ την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Βαλμπουενά. Τον... «ψώνισε» ομως ο Χουτεσιώτης (πρώην παίκτης παιδί του Ολυμπιακού) και απέκρουσε την μπάλα, διατηρώντας έτσι το 0-0! 
      Με το 0-0 τελείωσε και το πρώτο ημίχρονο!
Ο Ολυμπιακός στο διάστημα αυτό δέν μπόρεσε να διασπάσει την άμυνα του ΠΑΣ Γιάννινα που την αποτελούσαν ΟΚΤΩ παίκτες και έτσι πήγαν στα αποδυτήρια με την πικρή γεύση του 0-0 για το ημίχρονο!
ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΟ VAR!
      Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου και την συμμετοχή του Φορτούνη ο Ολυμκιακός ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων πέτυχε γκόλ στο μα τον Ελ Αραμπί που με την υπόδειξη του VAR ακυρώθηκε ως οφσαιντ!
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ 1-0
      Στο 90+4 ο Ολυμπιακός από τα δεξιά κέρδισε φάουλ. Το κτύπησε πολύ όμορφα ο Φορτούνης και ο Χασάν με δυνατή κεφαλιά την έστειλε στα δίκτυα  δίνοντας έτσι μια σπουδαία νίκη στον Ολυμπιακό!
      Οι ερυθρόκευκοι που είχαν κατοχή μπάλας περίπου  70% μπήκαν αρκετές φορές στα εστία του Αθανασίου που αντικατέστησε στο δεύτερο ημίχρονο τον Χουτεσιωτη που τραυματίστηκε, χωρίς ομως να καταφέρει να διασπάσει την οκταπροσωπη άμυνα του ΠΑΣ Γιάννινα. 
      Η νίκη του Ολυμπιακού είναι πέρα για πέρα δίκαιη! Μπορεί να σημειώθηκε δύσκολα ομως για αυτό είναι ωραίο το ποδόσφαιρο, ο οποίος στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε καλή μπάλα.
     Θα πρέπει να υπογραμμίσω πως οι πρωτοπόροι παρουσιάστηκαν κουρασμένοι. Και παρά την κούρασή τους κατάφεραν να ξεπεράσουν τον...σκόπελο, να διασπάσουν την κλειστή άμυνα του ΠΑΣ Γιάννινα, να σημειώσουν στο 90+4 γκολ και να διατηρήσουν την απόσταση των 10 βαθμών από τις άλλες ομάδες που τον ακολουθούν!
      Ο ΠΑΣ Γιάννιναν που πίστεψε έως και το τελευταίο λεπτό ότι θα πάρει κάτι καλό από τον Ολυμπιακό, τελικά έμεινε με την ελπίδα... Πάντως ήταν άριστα στημένος από τον προπονητή του και άρεσε σε γενικές γραμμές!
     Ο Πέδρο Μάρτινς «κατέβασε» τον Ολυμπιακό με μερικές αλλαγές. Θέλοντας έτσι να ξεκουράσει κάποιους παίκτες! Έχει μπροστά του άλλωστε πολλούς αγώνες και πρέπει όλα τα όπλα του να είναι ετοιμοπόλεμα!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου