Η Ω Ρ Α ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ

              Διαβάστε το σχόλιο μου για τις 6 καλύτερες
              ομάδες μας της Σούπερ Λίγκας, με τίτλο 
              Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ που 
              δημοσιεύτηκε στο σάιτ ALPFAFREEPRESS

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λίγκα πρόγραμμα: Οι έξι πρώτοι στα δύσκολα 

Σούπερ Λίγκα πρόγραμμα: Μέσα σε 4 ημέρες οι κορυφαίες ποδοσφαιρικές ομάδες του πρωταθλήματος καλούνται να αποδείξουν ότι δίκαια βρίσκονται εκεί. 

Μέσα σε 4 ημέρες οι κορυφαίες ποδοσφαιρικές ομάδες του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκαςκαλούνται να αποδείξουν ότι δίκαια κατέχουν αυτόν τον τίτλο. Και πως δεν είναι τυχαία η βαθμολογική θέση που βρίσκονται. Αρχίζουν, λοιπόν, οι αποδείξεις! Στις δυο αγωνιστικές που γίνονται το Σαββατοκύριακο και την ερχόμενη Τρίτη και Τετάρτη (εμβόλιμη αγωνιστική με τα παιχνίδια της 19 αγωνιστικής) ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, ο Άρης, ο Παναθηναϊκός και ο Αστέρας Τρίπολης, δίνουν εξετάσεις που προβλέπονται και σίγουρα είναι δύσκολες! Μάλιστα μέσα σε τρεις ημέρες ο ΠΑΟΚ καλείται να δώσει δυο αγώνες φωτιά! Την Κυριακή στην Τούμπα υποδέχεται την δεύτερη στην βαθμολογία ΑΕΚ, που έχει 3 συνεχόμενες επιτυχίες, στο ντέρμπυ της ημέρας.

Και την Τετάρτη έρχεται στο Νέο Φάληρο και παίζει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» σε ένα ακόμη ντέρμπυ με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ο οποίος την Κυριακή παίζει στο Περιστέρι με τον δυνατό και ικανό για κάθε αποτέλεσμα Ατρόμητο. Εφέτος μπορεί μην είναι τόσο καλός όσο άλλες φορές, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι είναι έτοιμος στο γήπεδο του στο Περιστέρι, να ρίξει «λευκή πετσέτα»! Ο Άρης που βρίσκεται σε «ελεύθερη πτώση» ύστερα από τις απανωτές ήττες, θέλει «να επιστρέψει στα παλιά», ώστε να αποδείξει πως η μέχρι σήμερα πορεία του δεν ήταν τυχαία! Το Σάββατο παίζει στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα Σμύρνης σε έναν αγώνα καθόλου εύκολο, ύστερα και από τα τελευταία νικηφόρα αποτελέσματα και μάλιστα σε δύσκολες έδρες της γηπεδούχου. Ενώ την Τρίτη  στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα αγωνιστεί με την Λάρισα. Το παιχνίδι μπορεί να φαίνεται εύκολο, έχει όμως πολλές παγίδες!

Γιώργος Κοντονής

γράφει ο Γιώργος Κοντονής

Σούπερ Λίγκα πρόγραμμα: Οι δύο τελευταίοι

Ο Παναθηναϊκός που εντυπωσιάζει στα τελευταία ματς με τις εμφανίσεις και τις νίκες του, στην Λεωφόρο το Σάββατο υποδέχεται τον ισχυρό και καθόλου ευκαταφρόνητο ΟΦΗ σε έναν αγώνα που κρύβει πολλές «παγίδες»! Και την Τρίτη πάει στον Βόλο και δίνει έναν ακόμη κρίσιμο αγώνα με την ομώνυμη ομάδα, η οποία εφέτος όπως έχει αποδείξει είναι, ιδιαίτερα στην έδρα της, πανίσχυρη! Ο τελευταίος της «παρέας των έξι» ο Αστέρας αγωνίζεται το Σάββατο στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» στην Τρίπολη με την Λάρισα σε ένα παιχνίδι ικανό για όλα τα αποτελέσματα και την Τρίτη «κατεβαίνει» στην Κρήτη και στο «Γεντί Κουλέ» αντιμετωπίζει τον απροσπέλαστο στο γήπεδο του ΟΦΗ!

 

Μπάλα ποδοσφαίρου

 

Σούπερ Λίγκα πρόγραμμα: Κουρασμένος ο Ολυμπιακός

Τώρα, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός καλείται μέσα σε 4 ημέρες να υπερασπίσει την τεράστια βαθμολογική του διαφορά που έχει από τους άλλους διεκδικητικές του τίτλου δίνοντας δυο δύσκολα παιχνίδια με τον Ατρόμητο και με τον ΠΑΟΚ. Θέλει λοιπόν να υπερασπιστεί το +9 που είναι η… απόσταση που τον χωρίζει από την ΑΕΚ και το +10 που είναι η διαφορά του από τον ΠΑΟΚ!! Οι τελευταίες όμως εμφανίσεις του Ολυμπιακού έδειξαν (όπως στο τελευταίο παιχνίδι του με τον ΠΑΣ Γιάννινα που νίκησε στο 90+4 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» μόλις με 1-0!) ότι είναι κουρασμένος και πως ο προπονητής του ο Πορτογάλος Πέδρο Μάρτινς έπρεπε να είχε κάνει νωρίτερα «ροτέισον»! Αλλαγές (όπως αυτές με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο Ελλάδος την Τετάρτη) για να ξεκουράσει τα βασικά του στελέχη, ώστε να τα έχει «φρέσκα», στα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται! Ήρθε λοιπόν η «ώρα των αποδείξεων»!

Τερματοφύλακας

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου