Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ!



ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ... ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ...  ΜΕ ΤΟΝ 
ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ 
ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΙΣΕ 
ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΕ 3-0
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
      Ο Ολυμπιακός όπως πάντα έτσι και στο ντέρμπυ με τον ΠΑΟΚ νίκησε με 3-0 με γκόλ που πέτυχε στο δεύτερο ημίχρονο. 
      Και τα τρία γκόλ που ήταν το ένα καλύτερο από το άλλο δείχνουν την ποιότητα και ανωτερότητα του Ολυμπιακού. 
      Το 3-0 είναι βαρύ για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος αρκετές φορές στρίμωξε τον Ολυμπιακό αλλά ήταν άστοχος στην τελική προσπάθεια. 
      Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός μετά το 25 λεπτό ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έφθασε πολύ κοντά στην επιτυχία τέρματος.  Έτσι στο 39 λεπτό ύστερα από ωραία συνεργασία των παικτών του Ολυμπιακού ο Καμαρά από τα δεξιά εκανα παράλληλη σέντρα στην άμυνα του Δικεφάλου και ο Μπτούμα έπιασε δυνατό σουτ, η μπάλα όμως κτύπησε στο δοκάρι της εστίας του ΠΑΟΚ. 
      Λίγο πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ έχασε ευκαιρία όταν στο σουτ του Τζιόλη και ενώ ο Σα ήταν εξουδετερωμένος η μπάλα βρήκε στο Σεμεδο και στη συνέχεια απομακρύνθηκε. 
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ 1-0
       Στο 50 λεπτό ο Ελ Αραμπί ύστερα από σέντρα του Μπουχαλάκη έκανε ωραίο κοντρόλ και με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Δικεφάλου της Θεσσαλονίκης σημειώνοντας το 1-0 για τον Ολυμπιακό.  
      Δυο λεπτά αργότερα ο Τζιόλης πέτυχε γκολ που ακυρώθηκε ως οφσαιντ.
      Στο 70 λεπτό και ενώ πίεζε ο ΠΑΟΚ σε αντεπίθεση των ερυθρολεύκων ο Καμαρά ύστερα από πάσα του Φορτούνη έπιασε δυνατό σουτ την μπάλα απέκρουσε προς στιγμή ο Ζιβκοβιτς και στη συνέχεια κτύπησε στο δοκάρι του ΠΑΟΚ!
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ 2-0
       Ήταν το 77 λεπτό όταν ο Ολυμπιακός πέτυχε το δεύτερο του γκολ. Ο Ελ Αραμπί «παρέσυρε» δυο αμυντικούς και έδωσε στον επερχόμενο από αριστερά Καμαρά ο οποίος με πλασαριστό σουτ πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Ζιβκοβιτς και κανοντας το Ολυμπιακός ΠΑΟΚ 2-0!
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ 3-0
      Στο 89 λεπτό ο Ολυμπιακός σημείωσε το τριτη του γκόλ. Ο Βρουσάι έπιασε δυνατό σουτ η μπάλα κτύπησε στο δοκάρι και στη συνέχεια με νέο σουτ έκανε το Ολυμπιακός ΠΑΟΚ 3-0 που ήταν και υο τελικό αποτέλεσμα.
      Με τους καλύτερους από τους καλύτερους 
      παρέταξε τον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μάρτινς 
      στο ντέρμπυ με τον ΠΑΟΚ με αγωνιστικό 
      σύστημα 4-3-2-1



0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου