ΑΠΙΑΣΤΟ ΡΕΚΟΡ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΤΡΕΝΟ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ!







Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
ΡΕΚΟΡ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ Ο ΠΑΟΚ!
    Δεν είχε νικητή το ντέρμπυ της χρονιάς όπως είχε χαρακτηριστεί! ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός δεν έλυσαν τις διαφορές τους στην Τούμπα. Το 1-1 έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας θεωρείται και είναι δίκαιο. Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός είχε κατοχή μπάλας στο πρώτο ημίχρονο με 54%! Τα πράγματα άλλαξαν στο δεύτερο ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Είχε κατοχή μπάλας κοντά στο 60% και κατάφερε να σημειώσει γκολ στο 51 λεπτό. Βέβαια θα μπορούσε ο Δικέφαλος της Θεσσαλονίκης να πάρει την νίκη εάν ήταν πιο τυχερός! Κάτι που φάνηκε περίτρανα στο 90+3 όταν στο σουτ «κεραυνός» του 18 χρόνου Τζιόλη, η μπάλα κτύπησε στο δοκάρι! Αντίθετα ο κάτω του μετρίου στο δεύτερο ημιχρομο Ολυμπιακός κατάφερε στην τρίτη «επίσκεψη» του στην εστία του ΠΑΟΚ να φέρει το παιχνίδι στα ίσια! Ύστερα από κόρνερ που κτύπησε ο Φορτούνης στο 77’ (από τους δυο τρεις διακριθέντες του Ολυμπιακού) ο 22 χρόνος Μπά με δυνατή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Πασχαλάκη γράφοντας το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα! Όπως λέει και ο λαός μας «η τύχη πάει πάντα να τους δυνατούς»!
ΡΕΚΟΡ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 
    Δεν ξέρω εάν ύστερα από το 1-1 της Τούμπας ο Ολυμπιακός «έγραψε τους τίτλους τέλους του φετινού πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκας», όπως υποστηρίζουν πολλοί! Εκείνο που προσωπικά πιστεύω είναι ότι στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν είσαι σίγουρος για τίποτα, εστω και αν η βαθμολογική διαφορά είναι (εδώ ο Ολυμπιακός προηγειται με 10 βαθμούς διαφορά από τον ΠΑΟΚ) είναι αρκετά μεγάλη. Και αυτό επειδή έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμη. Και φυσικά και το «μίνι πρωτάθλημα» με τους αγωνες των πλέι-οφ! Έχουμε λοιπόν περισσότερα από 20 παιχνίδια. Θα πει κάποιος και θα χάνει μόνο ο Ολυμπιακός; Όχι, αλλά οι ερυθρόκευκοι έχουν ένα βεβαρυμένο προγραμμα με πολλούς αγωνες και υποχρέωση στην Ευρώπη στο Γιουρόπα Λιγκ. Επαναλαμβάνω είναι μακρύς ακόμη ο δρόμος... 
Βέβαια τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά εαν ο Ολυμπιακός είχε νικήσει.
     Οι ερυθρόκευκοι με το 1-1 της Τούμπας ομως κατάφεραν να διατηρήσουν το αήττητο αφού σε 31 παιχνίδια μακριά από το «Γεώργιος Καραισκάκης» έχουν ΜΟΝΟ νίκες και ισοπαλίες! Μπόρεσαν να γράψουν έτσι μια χρυσή σελίδα στην ιστορία τους, κανοντας ένα νέο ρεκόρ, που δύσκολα κάποια άλλη ομάδα μπορεί να καταρρίψει! 
ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ Ο ΠΑΟΚ 
    Είναι γεγονός πως ο ΠΑΟΚ άρχισε να ξαναβρίσκει τον παλιό καλό εαυτόν του! Με την εμφάνιση του στο δεύτερο ημίχρονο έδειξε πως είναι ζήτημα χρόνου η επιστροφή στην φόρμα και φυσικά στις μεγάλες επιτυχίες του. Οι παίκτες του βρήκαν ρυθμό. Έκαναν άνω κάτω τον Ολυμπιακό και εάν είχαν και την τύχη με το μέρος τους θα ήταν οι νικητές του ντέρμπυ! Ομως στο ποδόσφαιρο μετράει μόνο το γκόλ. Πάντως ο Δικέφαλος της Θεσσαλονίκης με την εμφάνιση του το βράδυ της Τετάρτης στο ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό κέρδισε τις εντυπώσεις! Και φυσικά εάν συνεχίσει έτσι, πολύ γρήγορα θα ξαναγυρίσει στις επιτυχίες που φέρνουν χαρά και όχι γκρίνια!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου