ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΝΕΟ ΝΤΑΜΠΛ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

         

         Ο Ολυμπιακός που έχασε πολλές ευκαιρίες το 
         βράδυ της Τετάρτης στο ντέρμπυ στο Καραισκάκης  
         με τον Αρη (νίκησε ο Ολυμπιακός 2-1) πήρε το 
         Θ55% της πρόκρισης στον επόμενο γύρο του 
         Κυπέλλου. Η εμφάνιση του Θρύλου ήταν και την 
         φορά αυτή εντυπωσιακή!
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ
ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ!
ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΡΗ 2-1!
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
       Δίκαια ο Ολυμπιακός νίκησε με. 2–1 τον Αρη στον πρώτο αγώνα για το κύπελλο Ελλαδος. Ήταν ένας αγώνα γεματος. Και οι δυο μπορούσαν να είχαν νικήσει! 
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛ  1-0
             Στα 51 δευτερολέπτα ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ. Ο Χασάν από συνεργασία Βρουσάι Καιπερς ο Χασάν με κοντινό σουτ έκανε το 1-0.
Ο ΜΠΑ...ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ 1-1!
             Δυο λεπτά αργότερα ο Άρης κέρδισε φάουλ ο Μάνος πρόλαβε γύρισε την μπάλα η οποία κτύπησε στο στήθος του Μπα και κατέληξε στα δίκτυα του Ολυμπιακού κανοντας το 1-1!
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ 2-1
              Ήταν το 14 λεπτό και από τα αριστερά ο Χολέμπας έκανε σέντρα και ο Χασάν με σουτ έκανε  το Ολυμπιακός Άρης 2-1!
               Με 2-1 τελείωσε το πρώτο ημίχρονο που ήταν γεμάτο γκολ και φάσεις. Ο Ολυμπιακός είχε στο μεγαλύτερο διάστημα την μπάλα στην κατοχή του. Έφθασε περισσότερες φορές στην εστία του Αρη για να πετύχει γκόλ. Στο ίδιο διάστημα ο Άρης έκανε αντεπιθέσεις και ήταν επικίνδυνος. Και τα τρία γκόλ στο πρώτο ημίχρονο τα πέτυχαν παίκτες του Ολυμπιακού! Δυο ο Χασάν και ένα εις βάρος της ομαδος του ο Μπα!
ΓΚΟΛ ΟΦΣΑΙΝΤ;
               Στο 72 λεπτό ο Φορτούνης κέρδισε την μπάλα από λαθος των αμυντικών την έδωσα αριστερά στον Καιπερς που με σουτ την έστειλε στα δίκτυα. Το γκολ ομως δεν μέτρησε γιατί ο διαιτητής με υπόδειξη του επόπτη σφύριξε οφσαιντ!
              Έως και το τέλος του αγώνα ο Ολυμπιακός έφθασε κοντά στην επιτυχία κι’αλλου γκολ τρεις φορές! Την κατοχή της μπάλας είχε ο Ολυμπιακός με 54% ένα 46%;του Αρη;!
              Χωρίς τον Βαλμπουενά, τον Φορτούνη, τον Σα, τον Σεμέδο τον Ελ Αραμπί, τον Εμβιλά και πολλούς ακόμη, ο Πέδρο Μάρτινς «κατέβασε» τον Ολυμπιακό στο ντέρμπυ με τον Αρη στο πρώτο παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδος στο «Γεώργιος Καραισκάκης». Έχει μεγάλο και σπουδαίο ρόστερ άλλωστε με ποδοσφαιριστές ισάξιους. Διαθέτει δηλαδή δυο ισάξιες εντεκάδες.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου