ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟΥΣ «4» ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ «ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΛΙΔΗΣ»!



 


Ο ΘΡΥΛΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΗΤΤΗΤΟΣ 
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ «ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΛΙΔΗΣ»
       Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
       Με εναν διαιτητή από την Φινλανδία θαρώ, που έδωσε πέναλτυ το οποίο μόνο αυτός είδε και με έναν πανέξυπνο Μπουχαλάκη που ... «έκλεψε» την μπάλα από τον τερματοφύλακα του Αρη και ισοφάρισε 1-1 ο Ολυμπιακός πέρασε αήττητος και από το «Κλεάνθης Βικελλίδης»! Με τις δυο αυτές φάσεις που θα συζητηθούν για πολύ καιρό ο Ολυμπιακός απέκλεισε τον Αρη και προκρίθηκε στα ημιτελικά...
       Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός είχε στο μεγαλύτερο διάστημα την κατοχή της μπάλας και έφθασε κοντά στο γκόλ στο 8 λεπτό όταν από σέντρα του Μασούρα ο Κάιπερς βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Αρη αλλά έστειλε με κακό σουτ-πλασέ την μπάλα αουτ! Λίγο μετά σε αντεπίθεση του Αρη και ενώ ήταν τραυματισμένος στο χορτάρι ο Χολέμπας (ο Φινλανδός διαιτητής κακώς δεν διέκοψε τον αγώνα!) απο κτύπημα αντιπάλου του, ο Σάσα από καλή θέση έστειλε με δυνατό σουτ την μπάλα αουτ.
       Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός κέρδισε τρία κόρνερ! Και είχε κατοχή μπάλας 57% έναντι 33% του Αρη! 
ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΜΟΝΟ Ο ΦΙΝΛΑΝΔΟΣ!
       Ήταν το 52’ ο διαιτητής είδε πέναλτυ (!!) σε μια φάση που ο ποδοσφαιριστής του Αρη έπεσε μονος του στην περιοχή. Ύστερα από τρία λεπτά και ενώ οι VAR δεν έβλεπαν πέναλτυ κάλεσαν τον Φινλανδό για να δει την φάση. Πήγε είδε και δεν...άλλαξε την πρώτη του απόφαση. Με ένα πέναλτυ που δεν έγινε ποτέ ο Γκάμα εκανε το 1-0! 
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ 1-1
       Στο 88 ο τερματοφύλακας του Αρη δεν είδε ότι πίσω του ήταν ο Μπουχαλακης άφησε την μπάλα για να κερδίσει χρόνο την «εκλεψε» ο χάφ  του Ολυμπιακού και την έστειλε στα δίκτυα του Αρη κανοντας το 1-1!
       Έτσι ο Ολυμπιακός που πέρασε δια πυρός  και σιδήρου πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά!
       Ο Πορτογάλος προπονητής Πέδρο Μάρτινς  παρέταξε τον Ολυμπιακό μα πολλές αλλαγές.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου