ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΑ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!





Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
     Ακόμη και με 9 παίκτες να εμένε ο Ολυμπιακός πάλι θα κερδιζε! Έχει σαφώς καλύτερη ομάδα από τους άλλους! Ετσι κατάφεραν οι δέκα που έμειναν μετά την αδικη αποβολή του Λαλά, να διαχειριστούν με κατάλληλο τρόπο τα υπόλοιπα περίπου 60 λεπτά και να κερδίσουν τον Αρη με 1-0! Το σκορ θα μπορούσε να ήταν 2-0 ακόμη και 3-0!
      ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΙΚΗ 1-0 ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
      ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 19 ΒΑΘΜΟΥΣ Η ΔΙΑΦΟΡΑ!
     Ο Ολυμπιακός που αγωνίστηκε για περίπου μια ώρα, για την ακρίβεια 55 λεπτά μαζί με τις καθυστερήσεις, με 10 παίκτες νίκησε και έδειξε 
πως όταν θέλουν κάτι το κατακτούν!
     Δίκαιη νίκησε ο Ολυμπιακός και αύξησε την  βαθμολογική του διαφορά από τους ανταγωνιστές του!
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ 1-0
     Στο 38 λεπτό σε μια οργανωμένη επίθεση του Ολυμπιακού ο Μπουχαλάκης έδωσε ωραία πάσα 
στον Μασούρα ο οποίος με δυνατό αριστερό σουτ 
στέλνει την μπάλα στα δίκτυα του Αρη κάνει το 1-0!
     Τρια λεπτά αργότερα ο Δανός διαιτητής έδειξε απ’ευθριας κόκκινη κάρτα σε μια φάση που μπορεί ο Λαλά να μάρκαρε δυνατά και ίσως πάτησε τον αντίπαλο του, αλλά δεν είχε πρόθεση! Ήταν αυστηρή η αποβολή του Λαλά!
     Στο ημίχρονο ο Ολυμπιακός έφθασε πολλές φορές στα καρέ του Αρη χωρίς ομως και να καταφέρει να σημειώσει γκόλ. Ήταν ανώτερος του Αρη ο οποίος ομως θα παίξει για ένα ημίχρονο με παίκτη παραπάνω!
      Παρά το γεγονός ότι ο Θρύλος έπαιξε με δέκα παίκτες μετα την άδικη αποβολή του Λαλά από τον Δανό ειχε και καλές επιθέσεις. Προσπάθεια του ήταν να κρατήσει το 1-0 και να αρχίσει νικηφόρα στα παιχνίδια των πλέι-οφ! Ο Άρης κέρδισε αρκετά κόρνερ χωρίς ομως να μπορέσει και να ισοφαρίσει! Είναι γεγονός πως και τρίτο ημίχρονο να υπήρχε ο Άρης δεν θα σημείωνε γκόλ!
     Ο Δανός διαιτητής που δεν ήταν καλός πριν δείξει κόκκινη κάρτα έπρεπε να δει την φάση στη οθόνη όπως την έβλεπαν και οι...VARιστες!
     Ο Πέδρο Μάρτινς «κατέβασε» τον Ολυμπιακό
      με αλλαγές από την 11κάδα που αγωνίστηκε 
      στο Λονδίνο με την Άρσεναλ.




0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου