ΧΩΡΙΣ ΚΟΠΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΕ 2-0!!





   Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
   Χωρίς να κουραστεί ο Ολυμπιακός πέτυχε τεσσερα 
    γκόλ κατά της ΑΕΚ από τα οποία μέτρησαν τα δυο!!
    Έτσι για άλλη μια φορά ο Πρωταθλητής νίκησε την 
    ΑΕΚ! Το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο εάν 
    ο Ελ Αραμπί ήταν τυχερός στην τελική προσπάθεια 
    του.




    ΜΕ 2-0 ΝΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΑΕΚ Ο ΘΡΥΛΟΣ
    ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ 
    Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΡΗΣΑΝ ΤΑ ΔΥΟ!
        Χωρίς να κουραστεί ιδιαίτερα νίκησε και σε αυτό το ντέρμπυ την ΑΕΚ που καιγόταν στην κυριολεξία για βαθμούς, με 2-0! Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως από τα 4 γκολ που πέτυχε ο Θρύλος μέτρησαν μόνο τα δυο!
        Στο 12 λεπτό ο Μασούρας με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα της εστίας του Αθανασιαδη, αλλά το γκολ δεν μέτρησε γιατί προηγούμενος είχε δοθεί φάουλ.
        Λίγο μετά ο Ολυμπιακός ζήτησε πέναλτυ αλλά ο Μαυροβούνιος διαιτητής είπε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
        Στο 30 λεπτό η ΑΕΚ με τον Βασιλαντωνόπουλου πέτυχε γκολ που ο διαιτητής ακύρωσε ως οφσαιντ.  
ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΟ VAR!
       Ήταν το 37 λεπτό και ύστερα από φάουλ που κτύπησε ο Φορτούνης ο Σεμέδο με κεφαλιά στέλνει  την μπάλα στα δίκτυα της ΑΕΚ οι παίκτες της οποίας ζήτησαν χέρι του Μπουχαλάκη. Ο Μαυροβούνιος είδε το video και ακύρωσε το γκολ!!
Έχουμε λοιπόν δυο γκολ που σημείωσε ο Ολυμπιακός και ένα για την ΑΕΚ. 
        Ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο είχε στο μεγαλύτερο διάστημα την κατοχή της μπάλας αλκα δεν μπόρεσε να διασπάσει την οργανωμένη άμυνα της ΑΕΚ. 
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ 1-0
        Στο 50 λεπτό και με τις αλλαγές που έκανε ο Πέδρο Μάρτινς ο Ελ Αραμπί έστρωσε την μπάλα στον Μπρούμα και ο οποίος με...άνεση έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Αθανασιαδη σημειώνοντας το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού. Είχαμε και εδώ την...επέμβαση του VAR! 
        Λίγο αργότερα ο Ελ Αραμπί δεν μπόρεσε από καλή θέση να στείλει την μπάλα στα δίκτυα για να σημειώσει ένα δεύτερο για τον Ολυμπιακό.
ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΣΤΟ ΔΟΚΑΡΙ
        Ο Βαλμπουενά στο 74 λεπτό έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να σημειώσει ένα ακόμη γκολ.
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ 2-0
        Ο Μπρούμα στο 90+2 «έκλεψε» την μπάλα από τον αντίπαλο μπακ  και με ωραίο τρόπο πέτυχε το δεύτερο γκολ για τον Ολυμπιακό και δεύτερο δικό του.
        Και σε αυτό το ντέρμπυ να την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός νίκησε δίκαια την ΑΕΚ, η οποία δεν μπόρεσε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα από τον Πρωταθλητή Ελλάδος.
        Οι αλλαγές που έκανε ο Πέδρο Μάρτινς στο δεύτερο ημίχρονο απέδωσαν! Άλλαξαν την ροή και έφεραν αναστάτωση στην κλειστή άμυνα της ΑΕΚ!
Και τώρα ο ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο, για την πρόκριση στον τελικό. 
        Με εντεκάδα νίκης ο Πέδρο Μάρτινς παρέταξε τον Ολυμπιακό στο ντέρμου με την ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος προπονητής επιβράβευσε τον τερματοφύλακα Κρινστινσον για την καλή απόδοση που ειχε με τον Αστέρα Τρίπολης και τον εβαλε βασικό κατα της ΑΕΚ! Μια άλλη αλλαγή ειναι ο Χασάν αντι του Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου