ΤΟ 46 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΗΚΩΣΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ!

        



         Τελικά ο Ολυμπιακός κατέκτησε νωρίς το 46 
           πρωτάθλημα στην ιστορία του. Χρειάστηκαν 
           μόλις τρεις νίκες για να κατακτήσει τον τίτλο! 
           Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως ο Θρύλος 
           κατέκτησε τον τίτλο με την μεγαλύτερη απόσταση 
           από τους άλλους. Από τον δεύτερο Άρη η διαφορά 
           τους είναι 22 βαθμοί! Από τους άλλους η απόσταση 
           φθάνει έως και τους 30 βαθμοί!!



ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 46 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 
 -ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ- 
ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΕ 3-1!
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
      Ο Ολυμπιακός με την νίκη του επι του Παναθηναϊκού με 3-1 πήρε τον τίτλο και μαθηματικά! Η νίκη του παίρνει μεγαλύτερη αξία γιατί σημειώθηκε επι του «αιωνίου» αντιπάλου του και μάλιστα με ανατροπή! 
      Ένας Κροάτης διαιτητής τα θαλάσσωσε στην κυριολεξία στο ντερμπυ. Αν και ήταν κοντά στις φάσεις τις...έχασε όλες και χρειάστηκε την βοήθεια  του VAR για την τελική απόφαση! 
       Ο Ολυμπιακός που ήταν καλύτερος σε όλο το παιχνίδι νίκησε δίκαια τον Παναθηναϊκό. Έτσι και ύστερα από τα αποτελέσματα των δυο άλλων αγώνων (νίκη της ΑΕΚ επι του Αρη στη Θασσαλονίκη με 3-1 και την ισοπαλία 1-1 του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη με τον Αστέρα) δίκαια οι ερυθρόλευκοι κατέκτησαν τον τίτλο του πρωταθλητή. Το φετινό πρωτάθλημα είναι το 46 που κατακτά ο Ολυμπιακός. 
ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΩΣ ΟΦΣΑΙΝΤ!
       Στο 10 λεπτό ο Ολυμπιακός σημείωσε γκόλ με τον Ελ Αραμπί που με την βοήθεια του VAR ακυρώθηκε ως οφσαιντ του Φορτούνη! Πάντως εάν δούμε την φάση από την αρχή ο Φορτούνης δεν επηρεάζει την γενική φάση.
       Ο Ολυμπιακός κυριαρχεί στο διάστημα αυτό στο πρώτο 15λέπτο με τον Παναθηναϊκό να προσπαθεί να αμυνθεί ώστε να μην δεχθεί γκόλ!
ΠΕΝΑΛΤΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!
       Ήταν το 30 λεπτό και δημιουργήθηκε μια περίεργη φάση! Ο Σεμέδο φαίνεται πως ανατρέπει τον Μακέντα. Ο Κροάτης διαιτητής στην αρχή έδειξε κίτρινη κάρτα στον Μακέντα για θέατρο! Οι χειριστές του VAR κάλεσαν τον ρέφερι για να δει την φάση. Έτσι ο Κροάτης έδειξε την άσπρη βούλα και πήρε την κάρτα από τον παίκτη του Παναθηναϊκού και την έδειξε στον Σεμέδο. Το πέναλτυ κτύπησε ο Ιταλός παίκτης των πράσινων και έκανε το 0-1!
       Λίγα λεπτά μετά τραυματίστηκε ο Μπα και αντικαταστάθηκε από τον Χασάν. Έτσι ο Πέδρο Μάρτινς άλλαξε το σύστημα του σε 4-4-2!
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ 1-1
      Στο 45+3 ο Χασάν με κεφαλιά ύστερα από λάθος του Διούδη στέλνει την μπάλα στα δίκτυα του Παναθηναϊκού κάνοντας το 1-1! 
      Ένα λεπτό μετά ο Μπέμπεκ δεν έδωσε για την ακρίβεια αρνήθηκε πέναλτυ όταν αμυντικοί του Παναθηναϊκού ανέτρεψαν του Φορτούνη μέσα στην περιοχή αλλά ο Κροάτης σφύριξε την...λήξη του ημιχρόνου! Εδώ αδικήθηκε ο Ολυμπιακός από τον ξένο ρέφερι! Και αδικήθηκε κατάφορα! Και αυτό γιατί στο πέναλτυ του Παναθηναϊκού έσπευσε να δει στο VAR και να δείξει την άσπρη βούλα. Ενώ στην περίπτωση του Ολυμπιακού απλως σφύριξε το τέλος του ημιχρόνου.
ΓΚΟΛ ΧΑΣΑΝ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ VAR!!!
        Στο 62 λεπτό ο Χασάν πέτυχε γκόλ. Ο διαιτητής έδειξε σέντρα. Οι Παναθηναϊκοί έτρεξαν στον διαιτητή, ο οποίος πηγε στο VAR και αφού είδε την φάση ακύρωσε το γκολ του Ολυμπιακού γιατί η μπάλα κτύπησε στο χέρι του σκόρερ! Δυο λεπτά μετά ο Μπούκουρας του Παναθηναϊκού δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε στο 65’
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ 2-1
       Ήταν το 72 λεπτό και σε επίθεση του Ολυμπιακού ο Διουδης «έχασε» την μπάλα του...ξέφυγε από τα χέρια και από κοντά ο Χασάν την έστειλε στα δίκτυα του Παναθηναϊκού για να γίνει έτσι το 2-1! Εδώ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ο Κροάτης ρέφερι να...δει το VAR και το γκόλ μέτρησε κανονικά!
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ 3-1
      Στο 90+6  ο Παναθηναϊκός κέρδισε κόρνερ και όλοι ακόμη και ο Διούδης πηγε να βοηθήσει τη ομάδα του μήπως και ισοφαρίσει. Η μπάλα ομως ύστερα από ανάποδη κεφαλιά, η μπάλα έφθασε στον Μπρούμα που χωρίς να δυσκολευτεί την έστειλε στα δίκτυα της ανυπεράσπιστης εστίας του Παναθηναϊκού κανοντας το τελικό 3-1 για τους ερυθρόλευκους 
       Δίκαια ο Ολυμπιακός νίκησε με ανατροπή τον αιώνιο αντίπαλο του τον Παναθηναϊκό στο «Γεώργιος Καραισκάκης» με 3-1.  Και αν είχαν μετρήσει και τα άλλα δυο τότε το σκορ θα ήταν 5-1!!
       Ο Πορτογάλος προπονητής Πέδρο Μάρτινς παρέταξε την ομάδα του με ότι καλύτερο και ετοιμοπόλεμο είχε. Δεν ξεκίνησε με τον Βαλμπουενά αλλά με τον Φορτούνη. Και αυτή την φορά ο Ολυμπιακός έπαιξε νε τρεις κεντρικούς μπακ. Δυο χάφ  και προωθημένο τον Ελ Αραμπί.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου