Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ «ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ» ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ»!







Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ «ΘΕΩΡΗΣΕ» ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΜΕ ΤΟ 1-1!
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
         Λιγες ημέρες μετά το 5-1 επι της ΑΕΚ ο Ολυμπιακός στα Ιωάννινα πήρε ισοπαλία από μια παθιασμένη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΣ! Βέβαια η ομάδα των Ιωαννίνων επαιξε αμυντικά (και οι 11 επαιξαν στην άμυνα!!) και το γήπεδο είχε λάσπη και ο αγωνιστικός χωρος είχε γίνει ακατάλληλος!
         Στο πρώτο 20 λέπτο ο Ολυμπιακός έφθασε πολλές φορές στην εστία του ΠΑΣ Γιάννινα και έχασε τρεις τουλάχιστον ευκαιρίες για να πετύχει γκόλ όπως αυτή με τον Χασάν στο 12’ που βρέθηκε στην εστία μπροστά από το πορτιέρο της γηπεδούχου και πλάσαρε την μπάλα στα...χέρια του! 
ΜΕ ΠΕΝΑΛΤΥ ΜΕΣΩ...VAR! 
        Στο 46 του πρώτου ημιχρόνου ο ΠΑΣ Γιάννινα με πέναλτυ που έδωσε ο Λετονός διαιτητής Τρειμάνης αφού είδε την φάση στο VAR έκανε το 1-0! Με μια πρώτη μάτια η μπάλα φαίνεται να κτυπά στο στήθος του Μπά! Το πέναλτυ δόθηκε πάντως δύο λεπτό μετά και αφού το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά!!!
         Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός είχε να αντιμετωπίσει 11 παίκτες στην άμυνα του ΠΑΣ Γιάννινα και ενα γήπεδο λάσπη στο οποίο οι ερυθρολκευκοι έκαναν...πατινάζ!
         Με δυο αλλαγές για τον Ολυμπιακό ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Ο Ανδρούτσος στη θέση του Λαλά. Και ο Χολεμπας πήρε τη θέση του Παπασταθόπουλου.
         Στο 47 ο Ολυμπιακός έφθασε κοντά στο 1-1 ομως ο Μπρούμα από καλή θέση έπιασε...χλιαρό σουτ στέλνοντας την μπάλα στα χέρια του τερματοφύλακα των Ιωαννίνων. Λίγο μετά σε αντεπίθεση του ΠΑΣ Γιάννινα ο Σά έσωσε τον Ολυμπιακό απο ενα δεύτερο γκόλ. Και στη συνέχεια ύστερα απο σέντρα του Φορτούνη ο Χασάν έπιασε κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε αουτ!
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ 1-1 
         Ήταν το 73 λεπτό όταν από τα δεξιά ο Φορτούνης έκανε σέντρα και ο Αιγύπτιος Χασάν με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του ΠΑΣ Γιάννινα ισοφαρίζοντας σε 1-1! Ήταν πραγματικά ένα εντυπωσιακό γκόλ του Χασάν και χειροκροτήθηκε πολύ από τον πάγκο του Ολυμπιακού αλλά και από τους συμπαίκτες του!
Λίγα λεπτά μετά ο Ολυμπιακός με τον Ελ Αραμπί έχασε την ευκαιρία να κάνει το 1-2 για τον Οκυμπιακό! 
         Με το 1-1 ο Ολυμπιακός «θεωρησε» το εισιτήριο του και θα το σφραγίσει σε λιγες ημέρες στο «Γεώργιος Καραισκάκης» στον επαναληπτικό 
αγώνα.
         Με αρκετές αλλαγές ως προς την μέση 
         και κάτω ο Πέδρο Μάρτινς έπαιξε στα 
         Ιωάννινα. Στα χάφ ο Μπουχαλάκης και ο 
         Καμαρά. Στην κορυφή της επίθεσης ο Χασάν 
         αντί του Αλ Αραμπί. Δεξιά ο Φορτούνης και 
         αριστερά ο Μπρούμα.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου