ΔΙΚΑΙΟ ΤΟ 1-1 ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!

   Ο Ολυμπιακός μα φρέσκα πόδια. Με νιάτα και με περισσότερα Ελληνόπουλα έκανε καλή εμφάνιση και αναδείχθηκε ισόπαλος του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με 1-1!



ΜΕ ΝΕΑ ΕΝΤΕΚΑΔΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΙΣΟΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 1-1
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
       Ο καθόλου αδιάφορος πρωταθλητής Ολυμπιακός με νέα εντεκάδα αναδείχθηκε ισόπαλος (1-1) του Αρη που καιγόταν για την νίκη. Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Άρης προηγήθηκε στο σκορ. Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε οκτώ λεπτά πριν ο Ισραηλινός διαιτητής σφυρίξει την λήξη! Και οι δυο ομάδες είχαν ευκαιρίες να σκοράρουν. Περισσότερες είχαν οι ερυθρολκευκοι. Και οι δύο είχαν από ένα...δοκάρι! Σε σουτ Καιπερς στο πρώτο ημίχρονο η μπάλα βρήκε το δοκάρι του Αρη. Το ίδιο συνέβη και για τους κιτρινόμαυρους της Θεσσαλονίκης όταν ο Γκάμα στο 89 με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Τζολάκη. Ο Άρης έχασε και μια καλή ευκαιρία να πάρει την νίκη όταν στο πέναλτυ που κέρδισε στο 88 δεν έστελνε την μπάλα αουτ ο Γκάμα!
       Έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας το 1-1 θεωρείται και είναι δίκιο αποτέλεσμα.
ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΡΗ ΠΟΥ ΜΕΤΡΗΣΕ ΜΕΣΩ VAR 
       Ήταν το 11 λεπτό όταν σε αντεπίθεση του Άρη ο Μάνος σούταρε η μπάλα έδειχνε να μη έχει περάσει την γραμμή. Όμως μέσω VAR το γκόλ μέτρησε!
       Στη συνέχεια ο Άρης έδωσε χώρο στον Ολυμπιακό ο οποίος είχε κατοχή μπάλας αλλά τελικά δεν κατάφερε να φθάσει στο γκολ! 
       Στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου σε σουτ του Κράιπερς η μπάλα κτύπησε στο δοκάρι.
       Ευκαιρία για να ισοφαρίσει ο Ολυμπιακός έχασε στο 62 όταν ύστερα συνεργασία του Ραντζέλοβιτς με τον Κράιπερς χάθηκε τελικά ευκαιρία για να ισοφαρίσει 
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ 1-1
       Ήταν το 82 λεπτό όταν με υποδειγματικό τρόπο ο Φορτούνης «καταβασε» την μπάλα και με ανα «γλυκό» πλασέ ισοφάρισε σε 1-1! Ένα εντυπωσιακό γκόλ όπως όλη τόνισαν. Στο γκόλ του Ολυμπιακού η άμυνα του Ολυμπιακού «πιάστηκε» στον ύπνο!
ΠΕΝΑΛΤΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΑΟΥΤ!
       Στο 88 λεπτό ο Άρης κέρδισε πέναλτυ. Την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Γκάμα στέλνοντας την μπάλα απελπιστικά αουτ! Λίγο αργότερα σε σουτ του Γκάμα η μπάλα κτύπησε στο δοκάρι της εστίας του Τζολάκη και βγήκε αουτ!
       Με πολλές αλλαγές που του δίνει το δικαίωμα αυτό το μεγάλο και ισάξιο ρόστερ που εχει, ο Πέδρο Μάρτινς παρέταξε τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι με τον Άρη. Με τον τρόπο αυτόν είδε την αξία κάποιων παικτών που μέχρι τωρα εχιυν αγωνιστει ελάχιστα βασικοί! Ο Ολυμπιακός στον αγώνα του με τον Άρη ηταν νέος! Ολοκαίνουργιος!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου