Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ



Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
       Όλος ο υγιής αθλητισμός ασχολείται απο την ωρα που ο προπονητής του ΠΑΟΚ ο Πάμπλο Γκαρσία εκανε ζωντανά μέσω Instagram δηλώσεις με ΥΒΡΕΙΣ κατα του Ολυμπιακού και του ιδιοκτήτη του μεγαλοεπιχειρηματία, μεγαλοεκδότη και μεγαλοεφοπλιστή, του Ευαγγέλου Μαρινάκη. Οι ύβρεις αυτές έκαναν και κάνουν τον γύρω του κόσμου. Αποτελούν και είναι ντροπή. Αλλα και εκτός απο οσα με φράσεις ενός ΑΛΗΤΗ ειπε ο προπονητής του Δικεφάλου ΑΜΑΥΡΩΝΟΥΝ την ιστορία της ομάδας της Θεσσαλονίκης. 
       Η αθλητική Δικαιοσύνη εχει πλέον τον λόγο.
       Ακόμη και τα ποινικά δικαστήρια.
       Θα πρέπει να τιμωρηθεί αυστηρά, ο με χαρακτηριστικά ενός αλήτη προπονητής του ΠΑΟΚ Γκαρσία που έβρισε με ακατονόμαστες εκφράσεις τον Ολυμπιακό και τον πρόεδρο του Ευάγγελο Μαρινάκη. 
       Πρέπει άμεσα να εγκαταλείψει το Ελληνικό ποδόσφαιρο.
       Δεν μπορεί.
       Δεν ειναι δυνατόν ενας τέτοιος χαρακτήρας να είναι προπονητής παικτών στους οποίους πρέπει να διδάσκει αξίες και οχι βία και αλήτικη συμπεριφορά.
       Πρέπει ο επίσημος ΠΑΟΚ να παρει θέση και να απολύσει χθες τον,  με συμπεριφορά αλήτη Γκαρσία που έκανε αυτές τις υβριστικές δηλώσεις, για τον ιστορικό Ολυμπιακό και το Ευάγγελο Μαρινάκη.  Εαν δεν το πράξει σημαίνει πως υιοθετεί τις απαίσιες οσο και επικίνδυνες δηλώσεις του Ουρουγουανού προπονητη.
       Ακόμη η ΕΠΟ μήπως πρέπει επιτέλους να κανει μια ανακοίνωση; Να πάρει θέση, για τις δηλώσεις που με αλήτικο τρόπο εκανε ο Γκαρσία, ο οπίος και εξευτέλισε ετσι τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλαδος. 
       Τι περιμένεις κ. Ζαγοράκη;
       Είσαι ή οχι πρόεδρος της ΕΠΟ;
       Παρε θέση.
       Τιμώρησε τον Γκαρσία. Οχι αύριο αλλά χθές.
       Και κάτι άλλο. Ο Γκαρσία μιλάει τα ελληνικά καλύτερα απο πολλούς ξένους, υστερα απο τόσα χρόνια παραμονής του στην χώρα μας. Και αυτο η αθλητική δικαιοσύνη το γνωρίζει καλά.
       Ετσι αναμένεται αυστηρή η τιμωρία, του με συμπεριφορά ενός αλήτη που με τις δηλώσεις του έγραψε μαύρη σελίδα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, προπονητή του ΠΑΟΚ, του Γκαρσία.
       Απομάκρυνση τωρα απο το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου