ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

              Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός πέρασε όπως η θύελλα από το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και σκόρπισε στους 4 ανέμους και τον Παναθηναϊκό, τον οποίο συνέτριψε με 4-1!









 ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ
ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΝΕ 4-1
ΝΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ!
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
       Έπιασε εκπληκτική εμφάνιση ο Ολυμπιακός καη συνέτριψε τον «αίωνιο» αντίπαλο του, τον Παναθηναϊκό με 4-1 μέσα στο «κάστρο» του το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας! Η μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επι του Παναθηναϊκού, είναι περα για περα δίκαιη.

ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ 0-1
        Ο Ελ Αραμπί έστρωσε στο 7 την μπάλα στον Μασούρα ο οποίος με ωραίο τρόπο έστειλα την μπάλα στα δίκτυα 0-1!
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ 0-2
        Λίγο αργότερα σχεδόν με τον ίδιο τρόπο ο Μασούρας έστειλε την μπάλα στα δίκτυα 0-2!
        Στο 14 λεπτό ο Παναθηναϊκός ζήτησε πέναλτυ ο Ολυμπιακός συνέχισε την επίθεση και ο Χασάν από πάσα του Ελ Αραμπί έκανε το 0-3! Όμως ο διαιτητής αφού είδε την προηγούμενη φάση στο VAR έδωσε πέναλτυ. 
Ο ΣΑ ΑΠΟΚΡΟΥΕΙ ΠΕΝΑΛΤΥ!
        Στο 17 λοιπόν ο διαιτητής γύρισε την φάση πίσω. Έδειξε την άσπρη βούλα. Το πέναλτυ που κτύπησε  αποκρούει την μπάλα σε κόρνερ!
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ 0-3
        Ήταν το 38 λεπτό όταν από τα αριστερά ο Μασούρας έδωσε την κατάλληλη στιγμή την μπάλα στον Ελ Αραμπί ο οποίος με πλασαριστό σουτ έκανε το 0-3!
Ο ΜΑΟΥΡΙΣΙΟ ΜΕΙΩΝΕΙ 1-3
         Στο 53 λεπτό ο Παναθηναϊκός με γκόλ του Μαουρίσιο έκανε με ωραίο τρόπο το 1-3!
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ 1-4
         Ο Φορτούνης έδωσε αριστερά στον Ανδρούτσο που έκανε φανταστική σέντρα και έδωσε την ευκαιρία στον Ελ Αραμπί να κάνει το 1-4! Το χρονόμετρο έδειχνε το 72 λεπτό. 
  
        Ο Πορτογάλος προπονητής Πέδρο Μάρτινς χρησιμοποίησε δυνατούς παίκτες στο ντέρμπυ των «αιωνίων» στην Λεωφόρο. Με τρεις γκολτζήδες έπαιξε στην επίθεση. Στην μεσαία γραμμή Μπουχαλακης και Καμαρά. Στην άμυνα δίπλα στο Σεμέδο αγωνίστηκε ο 17χρονος Καλογερόπουλος και κάτω από τα δοκάρια ο Σά.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου