Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ (ΜΠΑΡΑΖ) «ΕΓΕΙΡΕ» ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ!








       Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ...ΕΓΕΙΡΕ     
       ΥΠΕΡ ΤΗΣ!
      Παρακολουθώ απο την ΕΡΤ3 τον πρώτο αγώνα μπαράζ μεταξυ της Ξάνθης και του Παναιτωλικού. Ο νικητής των δυο αγώνων μπαράζ θα παρει την μια θέση στην Σούπερ Λίγκα.
      Η ρεβάνς του αγώνα θα διεξαχθεί στο Αγρίνιο την Κυριακή.
      Ο Παναιτωλικός προηγείται της Ξάνθης με 1-0. Γκόλ που σημείωσε ο Βέργος στο 6 λεπτό υστερα απο λάθος της αμυνας της Ξάνθης
      Η γηπεδούχος είχε κατοχή μπάλας στο πρώτο ημίχρονο 60%, ενώ ο αντίπαλος της ο Παναιτωλικός  εφθασε δυο με τρεις φορές κοντά στην επιτυχία και άλλου τέρματος. 
      Ετσι με 0-1 έληξε το πρώτο ημίχρονο. 
      Ο Παναιτωλικός με τον αέρα της Σούπερ Λίγκας πετυχε το γκόλ και ηταν πολύ επικίνδυνος σε αντίθεση με την Ξάνθη, που ειχε κατοχή χωρίς ουσία!
      Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Παναιτωλικός με τον Βέργο χάνει κλασική ευκαιρία για να κάνει τα τέρματα της ομαδος του Αγρινίου δυο. 
      Ότι ομως δεν σημείωσε ο Βέργος το πέτυχε στο 52 λεπτό ο Γερμανός Εντερ με κοντινό συρτό σουτ ισοφαρίζοντας τον αγώνα σε 1-1!
      Η ανατροπή σε 2-1 εγινε στο 71 λεπτό σε επίθεση της Ξάνθης. Υστερα απο...αναμπουμπούλα στα καρέ της ομαδος του Αγρινίου, ο  Μικελνταντζε με σουτ απο κοντά εκανε το 2-1!
      Με 2-1 έληξε ο πρωτος τελικός μεταξυ Παναιτωλικού - Ξάνθης.
      Ο δεύτερος τελικός θα γίνει στο Αγρίνιο στις 7.30 το βραδυ της ερχόμενης Κυριακής.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου