ΦΙΕΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ 46! ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΡΚΟΣ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 47 ΤΡΟΠΑΙΟ!



ΠΡΟΒΑ ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ!
ΣΤΟ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ» ΜΕΤΑ 
ΤΟΝ ΠΑΟΚ Η ΦΙΕΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ 46 ΤΙΤΛΟ!
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
        Σε ενα παιχνιδι οπου ο Ολυμπιακός διατήρησε την υπέροχη νικησε στο ντέρμου και λίγες ημέρες πριν απο τον τελικό του Κυπέλλου Ελλαδος οπου θα συναντηθούν εκ νέου, νικησε τον ΠΑΟΚ με 1-0!
        Ο Ολυμπιακός ειχε κατοχή μπάλας 61%!
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ 1-0
        Ήταν το 32 λεπτό όταν από βαθειά σέντρα του Καμαρά ο Μασούρας από δεξιά νε δυνατό συρτό σουτ έστειλε την μπάλα σας δίκτυα σημειώνοντας το 1-0 για τον Ολυμπιακό.
        Ο Πέδρο Μάρτινς επαιξε με το αγαπημένο του 4-2-2-1 Με τον Σα κάτω από τα δοκάρια. Τρεις στξ κέντρο της άμυνας. Στην μέση τον Εμβιλά και τον Μπουχαλάκη. Και στην κορυφή της επίθεσης τον Ελ Αραμπί. Δεν αγωνίζεται ούτε ο Φορτούνης ούτε και οΒαλμπουενά











ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ 
    Οι οπαδοί του Ολυμπιακού ανέβηκαν στην Α Κ Ρ Ο Π Ο Λ Η και σήκωσαν πανό για το 46 τρόπαιο, κάτι που είχαν κάνει πιο παλιά και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στις 25 Ιουνίου του 2016 
    Στον Ιερό Βράχο οι φίλοι του Ολυμπιακού έμειναν για περίπου δεκαπέντε λεπτά!
    Τραυματισμοί και Ζημιές δεν υπήρξαν. 

Η ανακίνωση του υπουργείου Πολιτισμού έχει ως εξής:

«Σήμερα το απόγευμα, οπαδοί του Ολυμπιακού εισέβαλαν ξαφνικά στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης, αφού προπηλάκισαν τους αρχαιοφύλακες. Από την Αστυνομία εκτιμάται ότι ο αριθμός των οπαδών ήταν περίπου 500 άτομα. Το φυλακτικό προσωπικό της Ακρόπολης αντέδρασε με ψυχραιμία.

Κάλεσε την Αστυνομία και προσπάθησε να τους κρατήσει εκτός του χώρου, αλλά ο αριθμός των οπαδών ήταν συντριπτικά μεγαλύτερος.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού ανέβηκαν στον Βράχο, και αφού κράτησαν για λίγα λεπτά πανό της ομάδας τους, αποχώρησαν.

Όπως φώναζαν, απαίτησαν να κάνουν ό,τι είχαν κάνει και οπαδοί του Παναθηναϊκού, σε αντίστοιχο περιστατικό στις 25 Ιουνίου 2016. Το συμβάν διήρκεσε περίπου 15 λεπτά. Υπογραμμίζεται ότι δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός και καμία φθορά σε μνημείο».



0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου