ΧΑΡΜΑΝΗΣ: «Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΡΟΛΑΙΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΗΣ»!





Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
       Ο μόνιμος πρωταθλητής Τσάμπιονς Λιγκ στην ενηνερωση ο Γιώργος Αυτιάς που κάθε Σαββατοκύριακο πηγαίνει απο επιτυχία σε επιτυχία κόβοντας πάντα πρωτος και με διαφορά το νήμα, σήμερα ειχε μια ακόμη μεγάλη, πολύ πολύ μεγάλη αποκλειστικότητα που γρήγορα έγινε πρώτο θέμα συζήτησης σε ολα τα σπίτια, από όλους τους Έλληνες γυναίκες και ανδρες!
       Σήμερα ο πρωταθλητής, ο πρωτος των πρώτων ο Γιώργος Αυτιάς που ειχε θέμα συζήτησης την δολοφονία της Καρολαιν απο το σύζυγο της τον καθομολογία δράστη,, μεταξυ των καλεσμένων ηταν και ο δικηγορος της οικογένειας της Καρολάιν ο Θ. Χαρμάνης, ο οποιος εχει αναλάβει την υπόθεση της μικρής κορης του ζευγαριού την επιμέλεια της οποίας σύμφωνα με τον κ. Χαρμάνη θα πρέπει να αναλάβει η γιαγιά της στην Αλόννησο. 
       Σε κάποιο σημειο της συζήτησης μάλιστα ο έμπειρος Γιώργος Αυτιάς ρώτησε τον κ. Χαρμάνη εαν γνώριζε  πως «η μητέρα της Καρολάιν έδινε στο ζευγάρι κάθε μήνα χρήματα...»; Και ο δικηγόρος έριξε εκείνη την στιγμή την βόμβα μεγατόνων, η οποία οπως τόνισα συζητείται ευρέως και πιστευω πως θα κουβεντιαζεται για χρόνια.
     «Πρέπει να σας πω κ. Αυτιά πως ο δράστης απαίτησε απο την μητέρα της Καρολάιν να πληρώσει το φέρετρο...»! «Τι είπατε κ. Χαρμάνη; Έχω μείνει άφωνος...» υπογράμμισε έκπληκτος ο μόνιμος πρωταθλητής Τσάμπιονς Λιγκ στη ενημέρωση Γιώργος Αυτιάς που για μια ακόμη φορά κέρδισε σε θεαματικότητα πιάνοντας απο 45 έως και 50%! 
       Είναι γεγονός πως η δήλωση αυτή του δικηγόρου της οικογένειας της Καρολάιν κάνει τωρα και θα κανει για πολύ καιρό ακόμη τον γύρω του κόσμου! Μάλιστα σε ολα τα μεγάλα Τηλεοπτικά δίκτυα της Ευρώπης και οχι μόνο, απο το πρωι σήμερα παίζει πρώτο και βασικό θέμα!
Γιώργος Κοντονής 
       


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου