ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΜΟΝΙΜΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ







          Σχόλιο Γιώργος Κοντονής           
          ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ
          Ο ΜΟΝΙΜΟΣ π ρ ω τ α θ λ η τ ή ς Τσάμπιονς Λιγκ στην ε ν η μ έ ρ ω σ η εχει εδω και χρόνια ονοματεπώνυμο, Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ   Α Υ Τ Ι Α Σ. Κάθε Σαββατοκύριακο εκατομμύρια θεατές είναι  κ α ρ φ ω μ έ ν ο ι  στην Τηλεόραση και απο τις 05.30 το πρωι βλέπουνς ΣΚΑΙ και περιμένουν την πρώτη ΚΑΛΗΜΕΡΑ από τον Γιώργο Αυτιά. Περιμένουν τον  δ ι κ ό  τους άνθρωπο που πιστεύουν, που τον εμπιστεύονται για να τους ενημερώσει οπως πάντοτε, σωστά,  έ γ κ υ ρ α  και  έ γ κ α ι ρ α  και μέσα απο την π η γ ή! 
           Σάββατο και Κυριακή ο Γιώργος Αυτιάς,   μαζί με την επιστημονική ομάδα του και τους συνεργάτες του συναδέλφους δημοσιογράφους,   απαντά στα πολλά δικά σας  «πως και γιατι». 
           Παρουσιάζει την οικονομική κατάσταση της χώρας, και ενηνερώνει τα εκατομμύρια των συνταξιούχων για το τι γίνεται με τις συντάξεις, πότε και με ποιό τρόπο θα δοθούν τα αναδρομικά. 
           Και φυσικά η επικαιρότητα με τον πρωταθλητή Τσάμπιονς Λιγκ Γιώργο Αυτιά  εχει στην εκπομπή την τιμητική της και βρίσκεται πάντοτε στην πρωτη θέση. 
           Για όλα αυτά ο Ελληνικός λαός έχει ψηφίσει και εχει κατατάξει στην πρωτη θέση στην βαθμολογία της ενημέρωσης τον ΓΙΩΡΓΟ ΑΥΤΙΑ που δίκαια πια (οι επίσημες μετρήσεις κάθε φορά τον φέρνουν στην πρώτη θέση με πανω απο 35%) ειναι ο ακλόνητος, ο μόνιμος πρωταθλητής Τσάμπιονς Λιγκ.
Γιώργος Κοντονής




0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου