ΤΟ ΑΝΤΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΑΝΟΥΛΗ
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
      Ο καλύτερος Ελληνας μπασκετμπολίστας ο Βασίλης Σπανούλης ανακοίνωσε σήμερα στους προέδρους του Μπασκετικού Ολυμπιακού αδελφούς Αγγελόπουλοι, πως εφθασε η ώρα της αποχωρησης του απο την ενεργό δράση. 
      Ο μεγάλος Ελληνας μπασκετμπολίστας που μας έδωσε πολλές χαρές με τις ομάδες που αγωνίστηκε και ιδιαίτερα με τον Ολυμπιακό αλλά και με το εθνόσημο στην φανέλα, ανακοίνωσε πως στα 39 χρόνια αποσύρεται οριστικά από το μπάσκετ.
Αναλυτικά όσα έγραψε στην προσωπική σελίδα στο Instagram σήμερα.
«Πριν από λίγο ανακοίνωσα στους προέδρους ότι ήρθε η ώρα να κλείσει το μεγαλύτερο κεφάλαιο της ζωής μου και τους ευχαρίστησα για όσα πετύχαμε μαζί.Ήταν μια δύσκολη απόφαση αλλά δεν ήταν στενάχωρη.


Το μπάσκετ μου χάρισε ένα ανεπανάληπτο ταξίδι γεμάτο από έντονες στιγμές και μεγάλες συγκινήσεις. Μου έδωσε τα πάντα και του έδωσα τα πάντα.

Ο Ολυμπιακός αποδείχτηκε το πεπρωμένο μου και το πιο όμορφο λιμάνι μου. Φεύγω περήφανος για όσα σπουδαία κατακτήθηκαν αλλά και για όσα μετά από σκληρή μάχη χάθηκαν. Πάνω απ' όλα φεύγω γεμάτος, γιατί έζησα περισσότερα απ’ όσα ονειρεύτηκα.

Μέσα από την καρδιά μου θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι ήταν στο πλευρό μου όλα αυτά τα χρόνια, τους προέδρους, τους προπονητές, τους συμπαίκτες, τους συνεργάτες και τους αντιπάλους, μα πάνω από όλα θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους για την αγάπη τους. Αυτή η αγάπη ήταν που μου έδινε τη δύναμη να προσπαθώ πιο σκληρά κάθε μέρα κι αυτή η αγάπη θα είναι για πάντα οδηγός μου.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ, ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΣΚΕΤ…»

      Και εμείς σε ευχαριστούμε Βασίλη για τις πολλές χαρές που μας έδωσες.

Γιώργος Κοντονής 


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου