ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΝΟΜΟ ΣΕ ΝΟΜΟ ΤΩΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ!Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
  Στη σημερινή συνεδρίαση των λοιμοξιωλόγων αποφασίστηκαν νέα μέτρα, καταπολέμησης του covid-19! Μεταξύ των νέων μέτρων είναι και η απαγόρευση της μετακίνησης από Νομό σε Νομό των ανεμβολίαστων! Βέβαια θα μπορεί κάποιος να μετακινηθεί αφού κάνει το τεστ και το οποίο θα είναι αρνητικό!
«Οριζόντια περιοριστικά μέτρα προφανώς δεν πρόκειται να ληφθούν ξανά. Η οικονομία και η κοινωνία δεν πρόκειται να ξανακλείσουν για να προστατευθούν οι ανεμβολίαστοι, που έχουν καθολική, δωρεάν και εύκολη πρόσβαση στα εμβόλια. Τα όποια περιοριστικά μέτρα δημόσιας υγείας θα είναι τοπικού ή σημειακού  χαρακτήρα, θα αφορούν μόνο τους ανεμβολίαστους και δεν θα συνοδεύονται από οικονομική στήριξη. Ταυτόχρονα, οι εμβολιασμένοι θα ανακτούν σταδιακά την κανονικότητα της προ-πανδημικής ζωής τους μαζί με τα δικαιώματα που περιορίστηκαν τους προηγούμενους μήνες, όπως ήδη συμβαίνει». 
      Έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό ο υφυπουργός παρά τον πρωθυπουργό  Ακης Σκέρτσος.
       Αυτό σημαίνει πως όποιος δεν έχει εμβολιαστεί δεν θα μπορεί να μετακινηθεί!  Και ναι θα μετακινείται με το τεστ που θα κάνει καη θα δηλώνεται το αποτέλεσμα του!
       Το μόνο που σώζει από αυτή την διαδικασία της απαγόρευσης μετακίνησης από νομό σε νομό, αλλά και των τεστ, είναι ο εμβολιασμός!
Γιώργος Κοντονής 
      

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου