Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΕΝΗΝΕΡΩΣΗΣ Ο Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Α Υ Τ Ι Α Σ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ





      Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
            Για άλλη μια φορά ο Γιώργος Αυτιάς  Σ Α Ρ Ω Σ Ε στην κυριολεξία!
            Ο μόνιμος πρωταθλητής Τσάμπιονς Λιγκ στην ενημέρωση και αυτο το Σαββατοκύριακο, οπως και σε όλα, αναδείχθηκε ΠΡΩΤΟΣ και ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ και με 13 μονάδες Μ Π Ρ Ο Σ Τ Α απο τον δεύτερο!
            Ετσι ο Γιώργος Αυτιάς επιβεβαίωσε πως δίκαια τα εκατομμύρια των Ελλήνων τον εμπιστεύονται και κάθε Σαββατοκύριακο τον δέχονται και τον καμαρώνουν στο σπίτι τους! 
            Είναι γεγονός πως ο Γιώργος Αυτιάς, με την επιστημονική ομαδα του, τους συνεργάτες του συναδέλφους δημοσιογράφους κάθε Σαββατοκύριακο, μας ενημερώνει, σωστά, έγκυρα και έγκαιρα και μέσα απο την πηγή για θέματα ζωής. 
            Μας δίνει λύσεις σε ολα τα προβλήματα. Στις συντάξεις και στις καθυστερήσεις τους. Στα αναδρομικά τονίζοντας πως και ποτέ θα μπουν στον λογαριασμό μας. Για τα κόκκινα δάνεια. Για τα ενοίκια που κάποιοι ενώ δεν έκλεισαν το κατάστημα τους, δεν πληρώνουν το ενοίκιο στον ιδιοκτήτη. Για τους φόρους. Και φυσικά δίνει απαντήσεις στα πολλά δικά σας «πως και γιατί»! 
            Είναι αλήθεια πως ο Γιώργος Αυτιάς εχει την δυνατότητα να μιλήσει αμέσως με τον πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και να λύση προβλήματα που απασχολούν τον ελληνικό λαό. Εχει κερδίσει πολλές μάχες και καθημερινά κερδίσει λύνοντας τα προβλήματα που ειναι πολλά και που πολύ απασχολούν τον κόσμο. 
             Ο Γιώργος Αυτιάς ειναι απο εκείνους που τους αρέσει τους ικανοποιεί, που θέλουν να κάνουν ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ!
            Οταν στην τηλεθέαση μιλάνε οι αριθμοί, λένε μόνο την αλήθεια. Και ιδού.
             ΣΚΑΙ   26,1%
             ΟΡΕΝ  14,3
             ΕΡΤ1   11
             MEGA 10,7%
           Αλλα και στις ηλικίες 18 έως 54, ο Γιώργος Αυτιάς θριαμβεύει. 
             ΣΚΑΙ   12
             MEGA 11,3
             OPEN  8,8 
             ΕΡΤ1   6,9
            Μπράβο Γιώργο Αυτιά.
Γιώργος Κοντονής 




   

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου