ΘΗΡΙΟ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!







         Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ…
         ΠΡΩΤΟΣ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΚΟΥ!
         ΝΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΝΕΦΤΣΙ ΜΕ 1-0!
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
         Σε ένα γήπεδο χωράφι και ακατάλληλο ακόμη και για αγώνες τοπικού πρωταθλήματος και να ανέμους πάνω από δέκα μποφόρ ο Ολυμπιακός νίκησε. Το σημαντικό είναι πως οι Αζεροι που ηθέλαν να παίξουν σε ένα γήπεδο «δεύτερης κατηγορίας» για να δυσκολέψουν την προσπάθεια των ερυθρολεύκων, δεν τα κατάφεραν και ηττήθηκαν και στην δεύτερη συνάντηση με το ίδιο σκορ 1-0! 
         Δίκαια ο Ολυμπιακός πέρασε στην επόμενη φάση της προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ κερδίζοντας και στο δεύτερο παιχνίδι την Νεφτσι με 1-0!
         Ο Πέδρο Μάρτινς είχε στήσει με εντυπωσιακό τροπο τους ερυθρόλευκους που δεν έδωσαν κανένα περιθώριο στους Αζέρους να μπουν στην περιοχή του Τζολάκη που ελάχιστες φορές χρειάστηκε να επέμβη και σε αυτές ήταν καταπληκτικός.
         Είναι αλήθεια. Ο Ολυμπιακός ήξερε τι ήθελε από το σφύριγμα της έναρξης έως και το σφύριγμα της λήξης του αγώνα. 
        Όλοι οι παίκτες της Ελληνικής ομάδας ήταν διακριθέντες. Έπαιξαν καταπληκτική μπάλα και έφεραν σε πέρας τον σκοπό τους, που ήταν η νίκη και η πρόκριση.
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ 0-1!
         Στο 15 λεπτό ο Σισέ που έπαιξα αριστερός μπακ έκανε επίθεση και μετά την απόκρουση του τερματοφύλακα των Αζέρων, έδωσε στον Βαλμπουενά που έσκαψε την μπάλα και ο Μασούρας από κοντά έστειλα την μπάλα στα δίκτυα σημειώνοντας το 0-1!
         Ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο ήταν εξαιρετικός! Έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο μα ηγέτη τον Βαλμπουενά. Όλοι ήταν θαυμάσιοι. Μάλιστα δεν έδωσαν κανένα χώρο στους Αζέρους για να απειλήσουν την εστία του Ολυμπιακού.
         Στο 58 λεπτό ο Ολυμπιακός έφθασε πολύ κοντά στην επιτυχία ενός ακόμη γκόλ. Ο Βαλμπουενά που οι Αζεροι τον φιλοδώρησαν με πολλές κλωτσιές, κτύπησε κόρνερ και ο Χασάν από κοντά έπιασε δυνατό αλλά ο τερματοφύλακας ειοε όχι. Στη συνέχεια ο Βαλμπουενά να δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα αουτ!

         Ο Πέδρο Μάρτινς παρουσίασε τον Ολυμπιακό που επαιξε και πάλι χωρίς οκτώ βασικά του στελέχη με παίκτες που ήθελαν να αποδείξουν πως δίκαια διεκδικούν μια θέση στην βασική εντεκάδα.




0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου