Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΡΙΨΕ ΤΗΝ ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ ΚΑΙ…ΣΦΡΑΓΙΣΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ









Ο ΟΛΥΜΛΙΑΚΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΣΛΟΒΑΝ ΜΕ 3-0
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...ΠΑΙΞΕ ΓΕΛΑΣΕ!
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
       Το ήθελε πολύ.
       Ναι, μπήκε αποφασισμένος για μεγάλη νικη.
       Και την πήρε.
       Δίκαια λοιπόν κερδισε την Σλόβαν Μπρατισλάβας με 3-0.
       Ετσι απο σήμερα σφράγισε το εισιτήριο για τους Ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.
       Ο Ολυμπιακός στα πρώτα 20λεπτά διατήρησε την υπεροχή. Ειχε κατοχή μπάλας και εφθασε πολές φορές στην περιοχή της Σλόβαν που έπαιζε με πέντε παίκτες στην αμυνα. Κερδισε πολλά κόρνερ που πέρασαν ανεκμετάλλευτα.
       Στο 27 λεπτό ο Ελ Αραμπί υστερα απο πάσα του Αγκ Καμαρά επιασε δυνατό σουτ αλλα η μπάλα κτύπησε στα πόδια του τερματοφύλακα και ο Ολυμπιακός έχασε  μια ακόμη ευκαιρία για γκολ.
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ 1-0
       Ηταν το 37 λεπτό οταν σε οργανωμένη επίθεση του Ολυμπιακού ο Καμαρά με εντυπωσιακό φαλτσαριστό σουτ εστειλε την μπάλα στα δίκτυα της Σλόβαν κάνοντας το 1-0!
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ 2-0
       Στο 51 λεπτό κα σε σύγχυση της άμυνας της Σλόβαν ο Σισέ βρήκε την ευκαιρία και απο κοντά εστειλε την μπάλα στα δίκτυα γράφοντας το Ολυμπιακός - Σλόβαν 2-0!
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ 3-0
       Στο 68 λεπτό ο Ολυμπιακός σημειώνει και τρίτο γκόλ. Ο Βαλμπουενά κτύπησε κόρνερ και σε πίεση που δέχθηκε ο κεντρικός αμυντικός της Σλόβαν ο Μποζικοφ με κεφαλιά εστειλε την μπάλα στο βάθος των δικτύων της ομαδος του σημειώνοντας ετσι το 3-0 υπερ του Ολυμπιακού.
       Ο Πέδρο Μάρτινς με μόνη αλλαγή τον τερματοφύλακα Βάτσλικ στη θέση του 18 χρόνου Τζολακη και χωρίς τους νεοαποκτηθέντες Ονιεκούρου, Λόπες, Κουντέ και Τικινιο, ξεκίνησε τον αγώνα με την Σλόβαν.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου