«ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ»! ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ…




     
     ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
     Είναι αλήθεια είμαστε ΟΛΟΙ στενοχωρημένοι από τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού και ιδιαίτερα με τον τρόπο που έγινε.
     Σωστά ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός και στον αγώνα της Βουλγαρίας, όπου ήρθε 2-2 σκορ που παρέμεινε και στην παράταση, αλλά έχασε στα πέναλτυ 4-1!
     Τώρα; Ενωμένοι προχωράμε στο Γιουρόπα Λιγκ και γιατί όχι μπορεί να φθάσουμε στον τελικό.
     Και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι, 
     Είμαστε Ολυμπιακός.
Γιώργος Κοντονής



ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΟΛΑ!
ΓΚΟΛ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ ΑΠΟΒΟΛΗ!
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
     Μπορεί στο παιχνίδι της Βουλγαρίας να ήταν άτυχος ο Ολυμπιακός, όμως την πρόκριση την έχασε στο «Γεώργιος Καραισκάκης» την περασμένη Τρίτη όπου ήρθε ισόπαλος της πρωταθλήτριας Βουλγαρίας με 1-1!
     Στο πρώτο ημίωρο του αγώνα ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος της πρωταθλήτριας Βουλγαρία και έφθασε πολλές φορές σε θέση γκολ. Μάλιστα έως και το 30 λεπτό ο πρωταθλητής Ελλάδος κέρδισε πέντε κόρνερ!
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ 0-1
     Ήταν το 31 λεπτό του αγώνα και από τς δεξιά ο Μασούρας έκανε γλυκιά σέντρα και ο Εμβιλά με απευθείας σουτ έκανε το 0-1 για τον Ολυμπιακό!
     Ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο ήταν ανώτερος της Βουλγαρικής ομάδος. Επαιξε σωστά και θα μπορούσε να σημειώσει και άλλο γκολ.
 ΑΤΥΧΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ 1-1!
     Στο 48 λαπτό ο Κύπριος Σωτηρίου που γύρισε την μπάλα από εμφανή θέση οφσαιντ προς την μικρή περιοχή της Ελληνικής ομάδος. Στο σημείο αυτό την μπάλα την έστειλε στα δίκτυα της ομάδος του ο Σεμέδο ισοφαρίζοντας σε 1-1
ΠΕΝΑΛΤΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
     Στο 55 λεπτό ο Ανδρούτσος έκανε πέναλτυ που κτύπησε ο Κύπριος Σωτηρίου σημειώνοντας το 2-1 για την ομάδα του. 
ΠΕΝΑΛΤΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ 2-2!
     Ήταν το 62 λεπτό ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτυ σε σκληρό μαρκάρισμα αμυντικού στον Αλ Αραμπί. Ο διαιτητής αφού συμβουλεύτηκε τον βοηθό του έδειξε την άσπρη βούλα. Το πέναλτυ κτύπησε ο Ελ Αραμπί ισοφαρίζοντας σε 2-2! Το πέναλτυ εκτελέστηκε ύστερα από πέντε λεπτά, γιατί ο διαιτητής έψαχνε σε ποιον θα δώσει κίτρινη κάρτα! Μάλιστα στην αρχή έδειξε κόκκινη την οποία λίγο μετά πήρε πίσω!
ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑ 
     Στο 85 λεπτό ο Ισραηλινός διαιτητής έδειξε κίτρινη κάρτα στον Μπα που ήταν η δεύτερη και άρα κόκκινη!
ΠΑΡΑΤΑΣΗ
     Στα 96 λεπτά που κράτησε ο κανονικός αγώνας το αποτέλεσμα δεν άλλαξε 2-2 και πήγαμε στην παράταση. Ο Ολυμπιακός έπαιξε με δέκα παίκτες από το 85 λεπτό ύστερα από την αποβολή του Μπα. Τίποτα το ιδιαίτερο στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης. Η κούραση των παικτών ήταν εμφανής!  Το 2-2 παρέμεινε και στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης. Έτσι φθάσαμε στην διαδικασία των πέναλτυ! Ο Ολυμπιακός πηγε στην διαδικασία αυτή για πρώτη φορά στην ιστορία του!
ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΥ
     Ο Ολυμπιακός αστόχησε στα τρία πρώτα  πέναλτυ και τελικά την πρόκριση στα πλει οφ  του Τσάμπιονς Λιγκ πήρε η Βουλγαρική ομάδα με 4-1!
     Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού παρέταξε την ομάδα του με αλλαγές ιδιαίτερα στους αμυντικούς και στην μεσαία γραμμή όπου επανήλθαν ο Εμβιλά, ο Μπουχαλάκης και ο Καμαρά. Στην κορυφή της επίθεση έπαιξε ο Ελ Αραμπί. Ενώ η έκπληξη ήταν η συμμετοχή του Βρουσάι!


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου