Η ΑΝΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ







      ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
      Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ
        Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
      «Πότε επιστρέφει απο την άδεια του ο Αυτιάς;», με ρώτησαν τις τελευταίες ημέρες και ρωτούν πολλοί, εκατοντάδες φίλοι, γνωστοί και αγνωστοι, ομως φανατικοί θεατές της εκπομπή ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
      «Το Σάββατο 21 Αυγούστου ο Γιώργος Αυτιάς με την επιστημονική ομαδα του και με τους συναδέλφους δημοσιογράφους συνεργάτες του θα ειναι απο τις 05.30 ακριβώς στην τηλεόραση σας, μετά απο την ολιγοήμερη άδεια του», τους είπα και είδα πως επανήλθε το χαμογελο τους. Αλλωστε ΑΓΑΠΟΥΝ τον Γιώργο Αυτιά, ο οποίος δίνει αγώνα και κερδίζει μάχες υπερ του κόσμου.
       Ετσι δίκαια τα εκατομμύρια φίλων του και θεατών του, (κάθε Σαββατοκύριακο άλλωστε ο Γιώργος Αυτιάς μπαίνει σε πάνω  απο πέντε εκατομμύρια σπίτια!) χαμογελούν και περιμένουν με λαχτάρα την εκπομπή, απο την οποία μαθαίνουν την αλήθεια. Για την οικονομική κατάσταση της χώρας. Για το τι γίνεται με τις συντάξεις και τι τρέχει με τα αναδρομικά. Που παει η κατάσταση μετά τις καταστροφές απο τον πύρινο εφιάλτη που ζήσαμε τούτο το καλοκαίρι και που...κατάπιε στο πέρασμα του σπίτια  περιουσίες που έγιναν με κόπο και θυσίες πολλών ετών, δεκαετιών και παρθένα δάση αιώνων. Τι συμβαίνει με την επιστρεπτέα, τον φόρο και τα κόκκινα δάνεια.
       Και για ΟΛΑ ΑΥΤΑ  ΠΟΥ Μ Ο Ν Ο  ο Γιώργος Αυτιάς γνωρίζει, δίνει σωστές και δίκαιες λύσεις.
     «Ως μάνα εξ’ουρανού», το περιμένουμε μου είπαν και έτριβαν τα χέρια τους απο χαρά οι φίλοι μας. Επιτέλους... 
       Επιτέλους τα Σαββατοκύριακα επανέρχεται, ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ, ο «δικός μας άνθρωπος» θα είναι οπως τα τελευταία χρόνια δίπλα μας και κοντά μας ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.
     «Γιώργο Αυτιά προχωρά σε θέλει ΟΛΗ η Χώρα».
Γιώργος Κοντονής 
                Σημ.Συντ. ΣΚΑΙ 05.30 Σάββατο και Κυριακή.
                                  ΚΑΛΗΜΕΡΑ με τον Γιώργο Αυτιά.
                                  Συντονιστείτε μαζι μας.
                                  Σας περιμένουμε.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου