Μ Π Ρ Α Β Ο ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ



     ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ 
     Τα μάτια μου γέμισαν δάκρυα μόλις διάβασα πως ο διάσημος, ο παγκόσμιος, ο κορυφαίος όλων των εποχών, ο πρώτος των πρώτων, ο πρωταθκητης ΝΒΑ ο Γιάννης Αντετοκούμπο και τα αδέλφια του, δείχνοντας για μια ακόμη φορά το μεγαλείο της ψυχής τους, είπαν πως θα βοηθήσουν τους πυρόπληκτους στην Εύβοια, στην Αττική και στην Πελοπόννησο. 
     Όπως έγραψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram «το 50% από τα έσοδα του e-shop που διατηρεί με τα αδέλφια του, το “Antetokounbros Shop-We are all Bros” θα διατεθούν για την στήριξη των πυρόπληκτων στην Χώρα μας».
     «Είμαστε όλοι αδέλφια. Το 50% τω εσόδων από το e-shop θα γίνουν δωρεά σε εκείνους που επλήγησαν από τις φωτιές στην Ελλάδα»! Δήλωσε φανερά συγκινημένος ο Γιάννης Αντετοκούμπο δείχνοντας για άλλη μια φορά πόσο πολύ αγαπάει την Ελλάδα, σε αντίθεση με κάποιον άλλον τον «εκατομμυριούχο» Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος δεν είπε λέξη για την καταστροφή της χώρας από τον πύρινο εφιάλτη! Αλλά το μόνο που έκανε ήταν με τις δηλώσεις του να προσπαθήσει να παρασύρει τα νέα παιδιά στο να μην κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού!!
        Υποκλίνομαι μπροστά στο μεγαλείο της ψυχής του πρωταθλητή ΝΒΑ του παγκόσμιου Γιάννη Αντετοκούμπο. Ενώ στέλνω την απαξίωση μου, την περιφρόνηση μου όπως και όλοι οι Έλληνες στον τενίστα Τσιτσιπά που με τα καμώματα του δείχνει πως ουδέποτε ένιωσε Έλληνας!
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου