ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΗ Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΜΕ 2-1!



    ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ        
    ΣΤΗ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΗ   
    ΛΑΜΙΑ ΜΕ 2-1!
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
       Δίκαια νίκησε 2-1 ο Ολυμπιακός στην Λαμία την Λαμία. Η τοπική ομάδα έπαιξε σκληρά και μετά το γκολ που μείωσε το σκορ αγωνίστηκε ακόμη πιο σκληρά! 
       Ο διαιτητής Διαμαντόπουλος θα μπορούσε να δείξει κίτρινες κάρτες ακόμη και κόκκινη σε κάποιους ποδοσφαιριστές της Λαμίας.
       Οι ερυθρόλευκοι έπαιξαν πολύ καλή μπάλα ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσαν να σημειώσουν περισσότερα γκολ. 
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ 0-1
       Ήταν το 12 λεπτό και ο Ολυμπιακός κέρδισε φάουλ λίγα μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή της Λαμίας. Το κτύπησε ο Βαλμπουενά και ο Σισέ με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα της Λαμίας κάνοντας το 0-1!
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ 0-2
       Στο 32 λεπτό ο Αγκιμπού Καμαρά έστρωσε στον Μπουχαλάκη, ο οποίος με σουτ λόμπα έστειλε  την μπάλα στα δίκτυα της τοπικής ομάδας γράφοντας το Λαμία Ολυμπιακός 0-2!
       Έπαιξε ωραία μπάλα στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός στην Λαμία, η οποία αγωνίστηκε σκληρά και σε πολλές περιπτώσεις υπήρξε κίνδυνος τραυματισμού των παικτών του Ολυμπιακού χωρίς ο διαιτητής να τιμωρήσει με κάποια κάρτα τους δράστες της τοπικής ομάδας. 
       Η Λαμία στο 72 λεπτό μείωσε σε 1-2 από κοντά με πλασαριστό σουτ.
       Ο Πορτογάλος προπονητής με μόνη μια αλλαγή αυτή του Ελ Αραμπί, πήρε φανέλα βασικού ο Τικίνιο, παρέταξε τον Ολυμπιακό με την ομαδα που την Πέμπτη αντιμετώπισε στο «Γεώργιος Καραισκάκης» την Βελγική ομαδα Αντβέρπ την οποία και νίκησε με 2-1 για το Γιουρόπα Λιγκ.


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου