ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΙΑΜΠΑΝΗ, Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΠΑΠΑΣ      ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΠΑΠΑ 
      Τελικά στην γνωστή υπόθεση Σαμπάνη, έπειτα απο την έρευνα της Αστυνομίας, υπήρξε απόλυτη δικαίωση του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού Κώστα Καραπαπά.
       Σύμφωνα με την έρευνα της Αστυνομίας για το θέμα δωροδοκίας τιυ Σιαμπάνη ασκήθηκε ποινική δίωξη σε δυο άτομα. Το ένα είναι πρώην παράγοντας του ΠΑΟΚ. 
       Ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στη δικαιοσύνη.
            Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
      «Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς χώρους σχημάτισαν δικογραφία, στο πλαίσιο μεθοδικής και επιστάμενης έρευνας που διενήργησαν, σε βάρος δύο (2) ημεδαπών ηλικίας 46 και 41 ετών για περίπτωση απόπειρας δωροδοκίας επαγγελματία αθλητή», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ η οποία συνεχίζει:
       «Η σχετική δικογραφία σχηματίσθηκε στο πλαίσιο Προκαταρκτικής Εξέτασης που παραγγέλθηκε από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και αφορά σε παράβαση της Νομοθεσίας περί «Ερασιτεχνικού και Επαγγελματικού αθλητισμού κ.α. διατάξεων –          
        Προσφοράς σε αθλητή δώρων με σκοπό τον επηρεασμό του αποτελέσματος αγώνα ομαδικού αθλήματος, ο οποίος περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές διοργανώσεις του εσωτερικού».
        Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και έπειτα από καταγγελία που πραγματοποιήθηκε από ποδοσφαιριστή ομάδας της Θεσσαλονίκης, στις 10-12-2020 στην περιοχή των Πεύκων, ο 46χρονος με τον 41χρονο προσέφεραν στον αθλητή χρηματικό ποσό, που εκείνος αρνήθηκε, προκειμένου να έχει μειωμένη απόδοση κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικής αναμέτρησης, η οποία ήταν διαθέσιμη προς στοιχηματισμό από οποιοδήποτε εγγεγραμμένο μέλος του συνόλου των αδειοδοτούμενων στοιχηματικών σελίδων που δραστηριοποιούνται στην ελληνική επικράτεια.
Η σχετική δικογραφία υποβλήθηκε στις αρμόδιες δικαστικές αρχές».

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου