ΜΕΓΑΛΗ ΕΟΡΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΟΝΤΟΝΗ



     ΣΗΜΕΡΑ, ΧΑΡΑ ΜΕΓΑΛΗ
      (Ιστορία αληθινή) 
     Η καθημερινή εκπομπή της Τροχαίας για την κίνηση στους δρόμους, στο ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΝΤΟΥ, βρισκόταν μια ώρα πριν από το σήμα τέλους και από το Μαιευτήριο ΜΗΤΕΡΑ με ειδοποίησαν πως η Γαλήνη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο και πανέμορφο κοριτσάκι, σωστό κουκλί!
     Όπως καταλαβαίνετε «πέταξα στα ουράνια από χαρά και ευτυχία». Πρέπει να πω πως η Άμεση Δράση της Αστυνομίας το ανακοίνωσε μέσω ασυρμάτου σε ολους! 
     Η ανακοίνωση που έγινε την ώρα που έκανα την εκπομπή, είχε ως αποτέλεσμα το ευτυχές γεγονός να το μάθει όλη η Ελλάδα. Έτσι έγινε γνωστός ο ερχομός της πρώτης, της μεγάλης κόρης μου της Λέμυ. 
     Και όπως καταλαβαίνετε τα τηλέφωνα της εκπομπής στην Τροχαία άναψαν  στην κυριολεξία. Μέσα σε μια ώρα μέχρι να τελειώσει η ενημέρωση δέχθηκα πάνω από δυο χιλιάδες τηλεφωνήματα για ευχές. 
      Όλα αυτά έγιναν σαν σήμερα πριν από χρόνια. 
      Έτσι σήμερα, χαρά μεγάλη στην οικογένεια Κοντονή η οποία εορτάζει τα γενέθλια της Λέμυ μας, της πρώτης της μεγάλης κόρης μας, στην οποία η μαμά Γαλήνη, η αδελφή της Νάνσυ και εγώ ο χαζομπαμπάς και χαζοπαππούς, ευχόμαστε να τα χιλιάσει και να είναι όλα τα χρόνια της, γεμάτα χαρά αγάπη ευτυχία χαμόγελο επιτυχίες και πάνω από όλα γεμάτα υγεία, μαζί με την οικογένεια της.
        Λέμυ μου, ζωή μου, να σε χαιρόμαστε. 
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου