Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΚΟΡ



      ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΡΕΚΟΡ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ
      Οι μετρήσεις της γνωστής δημοσκοπικής εταιρείας έδειξαν και δείχνουν κάθε φορά, πως ο κόσμος, οι Ελληνίδες, οι Έλληνες και ο απανταχού Ελληνισμός λατρεύουν στην κυριολεξία τον Γιώργο Αυτιά, που τα Σαββατοκύριακα και οχι μόνο (αποσπάσματα απο την εκπομπή του παίζουν καθημερινά σχεδόν σε όλες τις εκπομπές σε όλα τα κανάλια) μπαίνει στα σπίτια μας. Σε εκατομμύρια σπίτια.
      Σύμφωνα με τις μετρήσεις «την πρωτη θέση στο γενικό σύνολο του κοινού στην ζώνη μετάδοσης της, με το μερίδιο τηλεθέασης να είναι 20% ενώ 1.055.606 τηλεθεατές παρακολουθούν την ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, εστω και για ένα λεπτό»! 
      Η εκπομπή,  που η δυναμική της συνεχώς ανεβαίνει και καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, είναι η καλύτερη της Ελληνικής Τηλεόρασης. Ετσι «όλοι αυτοί που έφτιαχναν λάγνα σενάρια επιστημονικής φαντασίας» έβαλαν την ουρά στα σκέλη και παραδέχθηκαν πως η εκπομπή ΚΑΛΗΜΕΡΑ και ο ηγέτης της ο Γιώργος Αυτιάς, είναι η αδιαφιλονίκητα ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ.
      Ο πρωταθλητής Τσάμπιονς Λιγκ στην ενημέρωση, ο Γιώργος Αυτιάς ήταν, είναι και θα παραμείνει ο πρώτος των πρώτων. Με την ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ Σαββατοκύριακο στον ΣΚΑΙ (05.30 με 10.00 το πρωί)  και την ΣΩΣΤΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΝΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ο Γιώργος Αυτιάς έχει γίνει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ σε ολους μας.
      Μπράβο Γιώργο.
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου