ΟΧΙ, ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΣΤΟ 2022!





Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΑΣΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΤΕΚΑ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ Ο-0 ΣΤΗ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ!
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
       Δεν έκανε καλό ποδαρικό ο Ολυμπιακός και έμεινε στο 0-0 στην Ριζούπολη, με τον Απόλλωνα να παίζει και με τους έντεκα στην άμυνα! Κάτι σαν αντιποδόσφαιρο!
ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ
        Ο Ολυμπιακός είχε κατοχή μπάλας και από την έναρξη εγκαταστάθηκε στην περιοχή του Απόλλωνα. Έφθασε πολλές φορές κοντά στο γκολ χωρίς και να το πετύχει.
        Στο 28 λεπτό σε αντικανονικό μαρκάρισμα στον Καμαρά ο διαιτητής αντί να δείξει κόκκινη κάρτα έδειξε την κίτρινη!
ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ 11 ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ
       Τελικά και με κατοχή μπάλας 75% ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να διασπάσει την άμυνα του Απόλλωνα Σμύρνης που έπαιξε και με τους δέκα παίκτες τους μπροστά από τον 34 χρόνο τερματοφύλακα ο οποίος παρά τα κιλά του αλλά και την κοιλίτσα του κατέβασε τα…ρολά πιάνοντας και τα άπιαστα.
        Μοιραίος παίκτης του Ολυμπιακού ο Ελ Αραμπί που έχασε πολλά γκολ με κύριο αυτό στο τελευταίο 20 λεπτό του αγώνα, όταν μπροστά από τον τερματοφύλακα της ομάδας της Ριζούπολης πέταξε την μπάλα αουτ!!!
        Με πολλούς παίκτες να βρίσκονται στην χώρα τους για τη συμμετοχή τους στις Εθνικές τους ομάδες, ο Πορτογάλος προπονητής παρέταξε την ομάδα του κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη με ότι καλύτερο διαθέτει στο πλούσιο και ισάξιο ρόστερ που διαθέτουν οι ερυθρόλευκοι.
Στον πάγκο ήταν και οι Μανωλάς και Λοβέρα.




0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου