Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΙΛΗΣΕ!



Ο ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ!
 Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
      Τελικά το τριμελές δικαστήριο της Αυστραλιανής Δικαιοσύνης απέρριψε, πριν λίγες ώρες, την ένταση του Τζόκοβιτς, ο οποίος καλείται τώρα να εγκαταλείψει την μακρινή αυτή χώρα.
      «Σέβομαι την απόφαση της Δικαιοσύνης 
        και θα συνεργαστώ με τις αρχές για να 
        φύγω από την Αυστραλία»!
      Η δήλωση είναι γραμμένη από τους συνηγόρους  του. Με την δήλωση του αυτή ο Τζόκοβιτς θέλει να τα έχει καλά με τις αρχές. Να μαλακώσει λίγο το εχθρικό κλίμα που υπάρχει, ώστε να μην του απαγορεύσουν την είσοδο στην Χώρα για τα επόμενα τρία χρόνια!
       Κυβερνητικά στελέχη μετά την απόφαση απευθυνόμενα στον Σέρβο τενίστα του είπαν.
      «Η μόνη λύση είναι. Κάνε το εμβόλιο 
         και είσαι ευπρόσδεκτος»! 
       Ο γνωστός τενίστας που τις επόμενες ώρες θα απελαθεί, ύστερα από αυτή την απόφαση θα «πέσει από την πρώτη θέση του αθλήματος»! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Τζόκοβιτς με 11.015 πόντους αυτή την στιγμή, αφού δεν θα αγωνιστεί στο open στην Μελβούρνη, θα χάσει τους 2000 πόντους που είχε από πέρσι. Έτσι τώρα θα πάει στους 9.015, με τον Μεντβέντεφ να απειλεί να του πάρει την πρώτη θέση!
        Ας ελπίσουμε πως ο δικός μας, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα μπορέσει να πιάσει την ευκαιρία της απουσίας του Τζόκοβιτς και να ανεβεί στην πρώτη θέση.
        Εκείνο που θέλω να τονίσω, είναι ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς πλήρωσε και πληρώνει τα μεγάλα, τα σοβαρά λάθη του. Τα ψέματα του και εκείνο που έχουν οι πρωταθλητές. «Ξέρεις ρεε ποιος είμαι εγώ;»! 
      Στην Αυστραλία πίστευαν πως εάν η απόφαση ήταν διαφορετική τότε το αντιεμβολιαστικό κίνημα θα πανηγύριζε. Άρα το λάθος του Σέρβου ήταν διπλό και τεράστιο. Τώρα όλοι οι Αυστραλοί πανηγυρίζουν!
        Αυτή είναι η αλήθεια. Πικρή μα είναι η αλήθεια. Φταίει ο Τζόκοβιτς και οι συνεργάτες του. 
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου