ΧΩΡΙΣ ΝΑ…ΙΔΡΩΣΕΙ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΙΚΑΙΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ







ΤΡΙΑ ΒΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ «ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ» ΤΗ ΝΙΚΑΙΑ
ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕ 3-0 ΕΠΙ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ!
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
      Παίζοντας ωραία μπάλα, ιδαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός νίκησε στην Νίκαια με 3-0 τον Ιωνικό, ο οποίος στο πρώτο 45λεπτο επισκέφθηκε αρκετές φορές η εστία των ερυθρολεύκων, αλλά ο τερματοφύλακας Βάτσλικ ηταν άριστος σε όλα του. 
ΓΚΟΛ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΩΣ ΟΦΣΑΙΝΤ ΑΠΟ ΤΟ VAR! 
      Ήταν το 3´ ο Μαντί Καμαρά έδωσε έξυπνη πάσα στον Βαλμπουενά που έκανε σέντρα και ο Τικίνιο με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα ανοίγοντας το σκορ! Ύστερα από δυο λεπτά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ με την υπόδειξη του VAR!  
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ 0-1
      Στο 24’ ο Αγκιμπού Καμαρά λίγα μέτρα κάτω από την σέντρα έπιασε δυνατό σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Χουτεσιώτη ανοίγοντας το σκορ για τον Ολυμπιακό 0-1!
      Στο πρώτο ημίχρονο ο Ιωνικός έφθασε κοντά στην εστία του Ολυμοιακού αλλά όποτε χρειάστηκε ο Βάτσλικ ηταν εκεί.
      Ο Ολυμπιακός έπαιξε έξυπνο ποδόσφαιρο στο μικρό γήπεδο της Νεάπολης. Και εκτός απο το γκολ που σημείωσε ο Αγκιμπού Καμαρά ηρθε πολύ κοντά στο πρώτο ηίχρονο, στην επιτυχία ενός ακόμη τέρματος με τον Τικίνιο. 
      Στο 45’ ο διαιτητής αρνήθηκε πέναλτυ στον Ολυμπιακό οταν αμυντικοί ανέτρεψαν εντός περιοχής τον Παπασταθόπουλο.
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ 0-2
     Στο 56 λεπτό οι αμυντικοί του Ιωνικού ανέτρεψαν μέσα στην περιοχή τον Μασούρα και ο διαιτητής έδειξε ην άσπρη βούλα. Το πέναλτυ κτύπησε ο Τικίνιο με ωραίο τρόπο για να πετύχει το δεύτερο γκολ των ερυθρολεύκων.
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ 0-3
      Δυο λεπτά μετά, στο 58’ ο Αγκιμπού Καμαρά εδωσε ωραία πάσα στον Μασούρα ο οποίος με αριστερό σουτ εστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Χουτεσιώτη σημειώνοντας το τρίτο γκολ του Ολυμπιακού.
      Δίκαιη η νίκη του Ολυμπιακού.
      Ο Πέδρο Μαρτίνς παρέταξε τον Ολυμπιακό 
      με την εντεκάδα που προβάρει ώστε να είναι 
      έτοιμη για τον αγώνα με την Αταλάντα στην 
      Ιταλία















0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου