ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΙΜΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ             ΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΙΜΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ 
             ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
             Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
             Και αυτό το Σαββατοκύριακο, ο ένας και μοναδικός, ο πρώτος των πρώτων, ο ΜΟΝΙMΟΣ πια πρωταθλητής Τσάμπιονς Λιγκ στην ενημέρωση, ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΥΤΕΡΟΤΡΙΤΟ.
     Ο Γιώργος Αυτιάς σύμφωνα με τις μετρήσεις της ΑGB ήταν ο καλύτερος και οι τηλεθεατές που τον υπεραγαπούν, τον θεωρούν και είναι ο δικός τους άνθρωπος, τον βλέπουν διαρκώς. 
   «Είναι ο άνθρωπος μας. Ο δικός μας Γιώργος που λύνει τα προβλήματα μας. Είναι αυτός που ασχολείται και μόνος αυτός με τα θέματα που μας απασχολούν. Ο Αυτιάς είναι άνθρωπος πάνω από όλα. Είναι ένας από εμάς. Είναι ο μοναδικός που πιέζει τους πάντες και τους υποχρεώνει να βρίσκουν λύσεις στα θέματα της καθημερινότητας μας». Τονίζουν ΠΑΝΤΟΥ όπου βρεθούν τα εκατομμύρια των τηλεθεατών που δεν χάνουν δευτερόλεπτο από την εκπομπή του.
       Δίκαια ΚΑΘΕ Σαββατοκύριακο τον αναδεικνύουν πρωταθλητή Τσάμπιονς Λιγκ στην ενημέρωση.
       Το αξίζει.
       Μπράβο Γιώργο μου.
       Μπράβο
Γιώργος Κοντονής 

Δείτε τώρα την μέτρηση της AGB
ΠΡΩΤΟΣ   ΜΕ 611.373 ΘΕΑΤΕΣ
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ
 
Πρώτος και πάλι σε αριθμό θεατών  ο Γιώργος Αυτιάς στις πρωινές εκπομπές της τηλεόρασης ,καθώς και πάλι η επικαιρότητα ήταν καυτή. Δείτε τον απόλυτο αριθμό τηλεθεατών με τα επίσημα στοιχεία της AGB.
 
ΣΚΑΙ:     611.373
ΜΕΓΚΑ: 471.650
ΑΝΤ1:   446.218
ΟΠΕΝ:   448.171

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου