ΝΙΚΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!



        ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 
        ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΜΕ 1-0!
        Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
        Πρώτος ο Ολυμπιακός! 
        Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός ύστερα από την νίκη του μέσα στο Πανθεσσαλικό στάδιο επί του Βόλου με 1-0. Γκολ που σημείωσε ο αειθαλής Γάλλος σταρ του Ολυμπιακού Ματιέ Βαλμπουενά με ωραίο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή!
        Ο Βόλος που έπαιξε αμυντικά δεν απείλησε σοβαρά τον Ολυμπιακό, παρά ελάχιστα!
Ο ΑΓΩΝΑΣ
        Ηταν το 27’ ο Αγκιμπού έπειτα απο πάσα του Ελ Αραμπί επιασε δυνατό σουτ η μπάλα κτύπησε στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια ο Μασούρας προ κενής εστίας εστειλε την μπάλα αουτ!
        Ο Ολυμπιακός ειχε κατοχή μπάλας που έφθασε στο 70% και τελικές 17 έναντι 5 του Βόλου! 
        Παρά την υπέροχη του ο Ολυμπιακός…σκόνταψε στην πολυπρόσωπη άμυνα του Βόλου. Έτσι το ημίχρονο έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα!
        Και στο δεύτερο ημίχρονο ο Βόλος με διπλή και τριπλή ζώνη άμυνας έχει καταφέρει να κρατήσει τον Ολυμπιακό μακριά από την εστία του Ισραηλινού τερματοφύλακα έως το 80 λεπτό…
        ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ 0-1
        Στο 81’ και έπειτα από ωραία συνεργασία της επίθεσης του Ολυμπιακού, ο Τικίνιο έδωσε στον Βαλμπουενά που έκανε πάσα στον Ελ Αραμπί, ο οποίος έστρωσε στη συνέχεια την μπάλα στον Γάλλο σταρ, ο οποίος με δυνατό σουτ έκανε το 0-1!
        Ο Πορτογάλος προπονητής, ο Πέδρο Μαρτίνς, παρέταξε τους ερυθρόλευκους στον Βόλο με τους πιο φορμαρισμένους ποδοσφαιριστές.
         Με εντεκάδα νίκης.




0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου