ΗΘΕΛΕ ΝΙΚΗ ΤΟΝ…ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ ΣΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ 1-1!



ΗΘΕΛΕ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΠΗΡΕ…ΙΣΟΠΑΛΙΑ1-1
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
    Ο Ολυμπιακός που ήταν εντυπωσιακός κατά διαστήματα δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τα σκληρά μαρκαρίσματα του ΠΑΣ Γιάννινα και την αδιαφορία του διαιτητή αντί για τη νίκη παραχώρησε ισοπαλία 1-1!
ΜΟΝΟΤΕΡΜΑ 
    Στα πρώτα 25 λεπτά ο Ολυμπιακός έφθασε πολλές φορές κοντά στην επιτυχία ενός τουλάχιστον γκολ. Όμως δεν τα κατάφερε γιατί ο Ελ Αραμπί ήταν άστοχος στην τελική προσπάθεια. 
Στο 10’ σε σουτ του Εμβιλά η μπάλα κτύπησε στο δοκάρι. Ο ΠΑΣ Γιάννινα με τον Περές έφθασε κοντά στο γκολ αλλά ο Βάτσλικ αορκριτσε την μπάλα σώζοντας την εστία του.
ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ Ο ΣΙΣΕ
    Ήταν τέτοιο το σκληρό παιχνίδι των παικτών του ΠΑΣ Γιάννινα που τραυματίστηκε στο πόδι ο Σισέ που αποχώρησε στο 30 λεπτό. Ήταν η πρώτη αναγκαστική αλλαγή του Ολυμπιακού. Ο διαιτητής Κουτσαύτης δεν έδειξε ούτε κίτρινη κάρτα στους παίκτες της τοπικής ομάδας. 
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ 0-1
    Ήταν το 45+1 και ο Ολυμπιακός κέρδισε πλάγιο αουτ. Το κτύπησε ο Λαλά και έδωσε την ευκαιρία στο Ελ Αραμπί με σουτ να στείλει την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του τερματοφύλακα και να κάνει το 0-1 υπέρ του Θρύλου.
ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ
    Η κατάσταση και στο δεύτερο ημίχρονο δρν άλλαξε. Ο Ολυμπιακός πίεζε τον ΠΑΣ Γιάννινα και για ένα δεύτερο γκολ. Η ομάδα των Ιωαννίνων εξακολούθησε να παίζει σκληρά και πολλές φορές αντιαθλητικά. Ο διαιτητής έδειξε κάποιες κίτρινες κάρτες…,αλλά μέχρι εκεί! 
Η ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ 
    Ο ΠΑΣ Γιάννινα που έπαιζε σκληρά κατάφερε να ισοφαρίσει με γκολ του Περέα. Όμως ο Μπουχαλάκης βρέθηκε στο έδαφος από σκληρό μαρκάρισμα παικτών του ΠΑΣ Γιάννινα.  Η φάση εξετάστηκε από το VAR και το γκολ μέτρησε!
 ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! 
    Λίγα λεπτά πριν από την λήξη της κανονική πχ διάρκειας του αγώνα οι παίκτες του Ολυμπιακού ζήτησαν πέναλτυ, που αρνήθηκαν επιδεικτά ο διαιτητής Κουτσαύπτης και ο Βαρίατας ρέφερι!
   Έτσι και παρά τις προσπάθειες του ο Ολυμπιακός  δεν μπόρεσε να φύγει νικητής από τα Ιωάννινα!
    Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς παρέταξε τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι μα τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες, με όλα τα ετοιμοπόλεμα όπλα είχε στη διάθεση του.
     Στόχος και σκοπός μόνο νίκη.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου