ΠΡΩΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ



ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ, Ο ΜΟΝΙΜΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 
      Και τον Μάρτιο ο ένας, ο μοναδικός ο Γιώργος Αυτιάς αναδείχθηκε πρώτος και καλύτερος και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο! 
      Σύμφωνα με τις επίσημες μετρήσεις της AGB, ο Γιώργος Αυτιάς «έκοψε» ΟΛΑ τα Σαββατοκύριακα του Μαρτίου του 2022, π ρ ώ τ ο s  το «νήμα» του τερματισμού και «ανέβηκε» στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, κατακτώντας την νίκη.
      Ήταν. Είναι. Και παραμένει, ο Γιώργος Αυτιάς, ο Μ Ο Ν Ι Μ Ο Σ  Π Ρ Ω Τ Α Θ Λ Η Τ Η Σ  του Τσάμπιονς Λιγκ της ενημέρωσης. Ο κόσμος τον αγαπάει και τον θεωρεί και είναι «ο δικός του άνθρωπος». Έτσι ΟΛΑ τα Σαββατοκύριακα περιμένει να ενημερωθεί για όλα τα θέματα που τον αφορούν ΜΟΝΟ από τον Γιώργο Αυτιά, ο οποίος με την επιστημονική ομάδα του και τους συναδέλφους δημοσιογράφους συνεργάτες του δίνει μάχη ώστε να βρεθούν λύσεις για τα δύσκολα προβλήματα του λαού. 
       Έτσι, δίκαια ο Ελληνικός λαός, πάνω απο τρία εκατομμύρια και απο τις 05.30 έως και τις 10.00 τα Σαββατοκύριακα «ανοίγει» το σπίτι του και υποδέχεται τον Γιώργο Αυτιά, από τον οποίο περιμένει απάντηση και λύση στα πολλά «πως και γιατί». 
        Και ο Γιώργος Αυτιάς, ένας άνθρωπος της διπλανής πόρτας, κατανοώντας τα προβλήματα προσφέρει χαρά στον κόσμο, με τις λύσεις, τις προτάσεις του και περισσότερο με τις πιέσεις του, προς την πολιτεία και την κυβέρνηση.
        Γιώργος Αυτιάς από την έναρξη της σεζόν, από τον Αύγουστο μέχρι και σήμερα είναι και θα είναι ο μόνιμος πρωταθλητής Τσάμπιονς Λιγκ στην ενημέρωση. 
        Δίκαια και άξια.
        ΑΞΙΟΣ 
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου