Ο ΑΡΗΣ… «ΕΣΠΑΣΕ» ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!



      ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΑΡΗΣ
     ΕΧΑΣΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
    Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
    Τελικά ο Άρης με ΚΑΝΕΝΑ Έλληνα παίκτη στην εντεκάδα του κατάφερε να κερδίσει μια αδιάφορη ομαδα του Ολυμπιακού με 2-1 και να...σπάσει το αήττητο!
    Ο Ολυμπιακός που έμοιαζε σαν να μην ήθελε την νίκη μπόρεσε και έχασε απο έναν παθιασμένο Άρη, που ειχε ανάγκη των βαθμών της νίκης.
    Ο διαιτητής Τζοβάρας δεν έκανε βέβαια το σοβαρό λάθος όμως ανέχθηκε το σκληρό πολλές φορές παιχνίδι των παικτών του Άρη.
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ 0-1
     Στο 13’ ο Ολυμπιακός ανοιξε το σκορ. Ο Ελ Αραμπί αν και πεσμένος επιασε ωραίο σουτ, την μπάλα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει ο τερματοφύλακας της κιτρινόμαυρης ομάδας Κουέστα, η οποία αφου κτύπησε στο δοκάρι κατέληξε στα δίκτυα κάνοντας το 0-1 για τον πρωταθλητή Ολυμπιακό.
     Με 0-1 έληξε και το πρώτο ημίχρονο. 
     Ο Ολυμπιακός στο 40’ έχασε κλασική ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα του. Οταν αλο λάθος ο Ελ Αραμπί βρέθηκε πλαγιά και με μόνο αντίπαλο του τον τερματοφύλακα. Ομως αντι να πλασάρει γυρισε την μπάλα χωρίς να βλέπει προς το πέναλτυ και ετσι χάθηκε μια ευκαιρία ενολς δεύτερου γκολ για τους ερυθρόλευκους!
Η ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ
     Ηταν το 52’ και σε οργανωμένη αντεπιθεση τιυ Άρη, ο Καμαρά εστειλε απο κοντά την μπάλα στα δίκτυα του Βάτσλικ κάνοντας το 1-1!
Ο ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ
     Στο 79’ ο Άρης κερδισε φάουλ ενα μέτρο έξω απο την περιοχή. Το κτύπησε ο Γκάμα και εκανε το 2-1 για την ομαδα της Θεσσαλονίκης.
     Ετσι ο Άρης «έσπασε» το αήττητο του Ολυμπιακού!
     Ο Πορτογάλος προπονητής Πέδρο Μαρτίνς χωρίς Παπασταθόπουλο και Μανωλά στην άμυνα, Αγκιμπού Καμαρά και Μαντι Καμαρά στην μεσαία γραμμή παρέταξε τον Ολυμπιακό στο ντέρμπυ με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. «Κουμανταδόρος» ο Καρβάλιο. Και στην  κορυφή της επίθεσης ο Ελ Αραμπί.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου