ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ




    ΣΟΦΙΑ ΠΟΥΡΙΚΗ,  Η ΙΑΤΡΟΣ, Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ
ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ 
        Διαβάστε τι γράφει η υποψήφια στις εκλογές της 
        ΕΙΝΑΠ Δρ Σοφία Πουρίκη, Επιμελήτρια ΜΕΘ 
        Covid στο Νοσοκομείο «Σωτηρία».
«Μόλις σε τρία γράμματα, λέξεις στη πλήρη ανάγνωσή τους, χωράει ολόκληρη η ζωή μας. Τα όνειρά μας. Οι προσδοκίες μας. Η ψυχή μας…
ΕΣΥ. Εθνικό Σύστημα Υγείας. Να αφορά όλη την κοινωνία. Να έχει δομή και συγκροτημένη λειτουργία. Να υπερασπίζεται το αγαθό που όλοι θεωρούμε αυτονόητο, μέχρι να δοκιμαστούν οι βεβαιότητές μας.
​Όλοι εμείς που «διακονούμε» το ΕΣΥ, θέλουμε να το δούμε να αλλάζει. Να εξελιχθεί σε ένα σύγχρονο Εθνικό Σύστημα Υγείας, με τον άνθρωπο στο επίκεντρο. Τον ασθενή, αλλά και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Τις ανάγκες και τις αγωνίες του. Τις καινούριες προτεραιότητες που επίμονα αθροίζει η απαιτητική, ίσως και πρωτόγνωρη συγκυρία της τελευταίας διετίας, με την καθημερινή μάχη απέναντι στην πανδημία του κορονοϊού.
​Οι κάλπες που έχουμε μπροστά μας, είναι μια χρήσιμη ευκαιρία για καινούριες αφετηρίες. Για νέα ξεκινήματα. Για νέους ανθρώπους, με το όραμα, τη διάθεση και το πείσμα να δώσουμε τη μάχη του αυτονόητου. Για όλους μας. Και φυσικά για τους πολίτες που υπηρετούμε.
​Δεν είμαστε πλασμένοι από το υλικό της ήττας. Του συμβιβασμού. Της αποστασιοποίησης. Της απουσίας. Συμμετέχουμε, συνδιαμορφώνουμε, αλλάζουμε μαζί.
Δρ Πουρίκη Σοφία
Επιμελήτρια ΜΕΘ Covid Νοσοκομείο «Σωτηρία»
Υποψήφια στις εκλογές της ΕΙΝΑΠ με τον συνδυασμό ΔΗΚΝΙ»

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου