ΑΥΤΗ ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΑΣ!





 ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 
     Είναι αλήθεια πως μέσα σε 120 λεπτά μαζί με την Παράταση ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ διαφήμισαν το Ελληνικό Ποδόσφαιρο στον δεύτερο ημιτελικό που έμοιαζε σαν τελικός, στο «Γεώργιος Καραισκάκης».  Την πρόκριση πήρε ο ΠΑΟΚ που κατάφερε και ισοφάρισε σε 1-1. Έτσι με το εκτός έδρας γκολ η ομάδα της Θεσσαλονίκγς πήρε την πρόκριση. 
     Ο Ολυμπιακός με τη σέντρα ανέλαβε την πρωτοβουλία και πίεσε τον ΠΑΟΚ. Έφθασε μάλιστα δυο τρεις φορές στην εστία του Πασχαλάκη χωρίς όμως βα γίνει επικίνδυνος!
     Στο ίδιο διάστημα ο ΠΑΟΚ από το 13 λεπτό είχε κατοχή μπάλας χωρίς όμως κάτι το ιδιαίτερο! 
ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ
     Κοντά στο γκολ βρέθηκε ο Ολυμπιακός στο 41’ ο Εμβιλά έκανε μακρινή πάσα ο Μασούρας κέρδισε την μπάλα αλλά ο Πασχαλάκης κατάφερε να κρατήσει το μηδέν! Ήταν μια σπάνια ευκαιρία που έχασε ο Μασούρας όπως όλοι διαπίστωσαν. 
     Χωρίς γκολ έληξε το πρώτο ημίχρονο που προς το τέλος είχε και κάποιες μικροσυμπλοκές! 
     Στο 66’ ο Νουτριτσα έπιασε συρτό σουτ και ο Βατσλικ έδιωξε σε κόρνερ. Κοντά γκολ έφθασε ο ΠΑΟΚ στο 71 ο Λυρατζής έπιασε σουτ αλλά ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έδιωξε κόρνερ!
ΜΟΙΡΑΙΟΣ Ο ΜΑΣΟΥΡΑΣ 
     Στο 73 ο Μασούρας ύστερα από απόκρουση του Πασχαλάκη δεν κατάφερε μα πιάσει δυνατό σουτ και έχασε μια ακόμη καλή ευκαιρία! Και μάλιστα διπλή γιατί είχαμε και ευκαιρία του Ροντρίγκες. 
     Το δεύτερο ημίχρονο ήταν αντάξιο και των δυο ομάδων. Είδαμε σκληρές μονομαχίες σώμα με σώμα αλλά γκολ καμία από τις δυο ομάδες δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Έτσι φθάσαμε στην παράταση 
Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ 
     Στο 100 λεπτό ο Αγκιμπού έπιασε χλιαρό σουτ και ο Πασχαλάκης απέκρουσε την μπάλα.
ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ 1-0
     Στο 104 ο Πασχαλάκης ανέτρεψε τον Ελ Αραμπί. Μετά από διαμαρτυρίες των παικτών του Ολυμπιακού ο Ισπανός ρέφερι Γκόμεθ μα την βοήθεια του VAR έδωσε το πέναλτυ που μετέτρεψε με ωραίο κτύπημα αλά Πανένκα σε γκολ ο Μαροκινός παίκτης στο 105’! 
Η ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ 
     Στο 108’ ο ΠΑΟΚ με τον Τσόλακ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς όλων των παικτών. 
     Παρά τις προσπάθειες των παικτών του Ολυμπιακού το 1-1 παρέμενε και ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στον τελικό της 21 Μαΐου που θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο. 
     Ο Πέδρο Μαρτίνς παρέταξε τον Ολυμπιακό με την ίδια εντεκάδα που έπαιξε στο 0-0 της Τούμπας με μια μόνο αλλαγή τον Σισέ στη θέση του Μανωλά που αισθάνθηκε ενοχλήσεις λίγες ώρες πριν από το ντέρμπυ.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου