ΕΝΑΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ, Τ Ε Λ Ι Κ Ο Σ ! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ!



ΝΤΕΡΜΠΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ
      Η ρεβάνς του 0-0 της Τούμπας μεταξύ των δυο καλύτερων ομάδων της Ελλάδος, διεξάγεται απόψε.
      Στο Νέο Φάληρο ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, σ’εναν αγώνα χωρίς ανάσα! Από το σημερινό αποτέλεσμα θα κριθεί ποια ομαδα θα αγωνιστεί στον τελικό.
     Μπορεί ο Ολυμπιακός ως γηπεδούχος να βρίσκεσαι πιο κοντά στη νίκη, ο ΠΑΟΚ όμως δεν προτίθεται να «πετάξει λευκή πετσέτα»! Και όπως λέει ο προπονητής του ο Λουτσέσκου «ήρθαμε στο «Γεώργιος Καραισκάκης» για να πάρουμε το εισιτήριο της νίκης και να επιστρέψουμε στη Θεσσαλονίκη με την πρόκριση…»! Από την άλλη πλευρά ο Πέδρο Μαρτίνς ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε πως «η ομάδα μου είναι καλύτερη και εάν σημειώσουμε στο πρώτο 20 λέπτο γκολ τότε θα παίξουνε πιο άνετα και θα νικήσουμε…»! 
      Εκείνο που με στενοχωρεί πολύ είναι το γεγονός πως και απόψε οι περισσότεροι παίκτες θα είναι ξένοι! Βέβαια στον Ολυμπιακό θα αγωνιστούν ενδεχομένως τέσσερις με πέντε Έλληνες! Ενώ στον ΠΑΟΚ τα Ελληνόπουλα που θα παίξουν δεν θα είναι παραπάνω από δυο!
       Αυτό είναι κάτι που με στεναχωρεί ιδιαίτερα πολύ. Και πρέπει να αλλάξουν πολλά, γιατί σε λίγα χρόνια δεν θα έχουμε παίκτες για την Εθνική μας ομάδα!
       Να ευχηθώ απόψε να γίνει ενας αγώνας αντάξιος της ιστορίας και των δυο ομάδων και να κερδίσει ο καλύτερος.
       Ιστορικά τις περισσότερες νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια τις έχει ο Ολυμπιακός, ο οποίος θέλει εφέτος να κάνει το νταμπλ. 
       Είναι αλήθεια πάντως και το γνωρίζουν όλοι, πως οι ερυθρόλευκοι είναι ένα κλικ πιο πάνω απο τους ασπρόμαυρους αντίπαλους τους.
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου