ΤΡΕΜΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ!      ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΨΗΦΙΣΕ Η ΒΟΥΛΗ!
      ΤΡΕΜΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ!
      Νομίζει ότι θα συνεχίσει να βρίζει χωρίς καμία ντροπή τους πάντες ο πρώην υπουργός Παύλος Πολάκης. 
      Ε, όχι! 
      Αν και αυτός το παίζει…μάγκας φαίνεται όμως πως είναι ένας δειλός ΨΕΥΤΟμαγκας!
      Σήμερα η Βουλή και έπειτα από μήνυση που έχει καταθέσει η Φωτεινή Αραμπατζή σε βάρος του  «αστέρα» του ΣΥΡΙΖΑ, ψήφισε υπέρ της ασυλίας του Πολάκη. Υπέρ της άρσης της  ασυλίας ψήφισαν 158 βουλευτές και κατά 102!
      Ακόμη και σήμερα στην Βουλή ο Πολάκης έβριζε χυδαία τους πάντες και ιδιαίτερα πολύ την  Φωτεινή Αραμπατζή για την οποία είπε πως «σε πάμε αίμα»!   
      Η κ. Αραμπατζή στην ομιλία της υποστήριξε.
   «Αφού λέτε ότι θα με ξεφτιλίσετε στο δικαστήριο γιατί δεν την ζητάτε αντρίκεια σήμερα την άρση της ασυλίας! Γιατί κρύβεστε δυο μέτρα άντρας πίσω από ασυλία σας; Τι φοβάστε; Τραμπουκισμοί, νταηλίκια, τσίγκινα σωβρακάκια, λάσπη. Τις απειλές εκεί που σας παίρνει και τη λάσπη σας εκεί που σας ανέχονται. Εμένα τέτοιοι τζάμπα μάγκες που μετά κρύβονται στο λαγούμι τους, δεν μου λένε τίποτα. Ελάτε να αποφασίσει η δικαιοσύνη ποιος είναι συκοφάντης. Eίχατε τη πιλάλα αντί να ασχοληθείτε με υπουργικά καθήκοντα το 2019 να σερφάρετε στο διαδίκτυο και να αναδημοσιεύετε ότι βρήκατε, στήνοντας τα δικά σας Πολακικά δικαστήρια, τις δικές σας γκιλοτίνες!», είπε ανεβάζοντας τους τόνους. «Ανιστόρητε κύριε Πολάκη, οι εθνικές ενδυμασίες, είναι φορεσιές, δεν είναι όπως γράφετε στολές, οι παραδοσιακές φορεσιές δεν είναι στολή του καρναβαλιού, του πιερότου και της κολομπίνας»

Γιώργος Κοντονή

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου