Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟ κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ

ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΕΙΡΑΙΑ 
κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ, Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ!
     Είναι γνωστή όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, η ανθρωπιά, η φιλανθρωπία στην κοινωνία του μεγαλοεφοπλιστή και μεγαλοεκδότη και μεγαλοεπιχειρηματία και ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη. 
     Είναι δίπλα σε ΚΑΘΕ αναξιοπαθούντα συνάνθρωπο μας. Είναι κοντά στην νεολαία με τις ποδοσφαιρικές Ακαδημίες που έχει ιδρύσει σε όλο τον κόσμο, στις οποίες φιλοξενούνται χιλιάδες παιδιά!  
      Βρίσκεται πάντα δίπλα και είναι αρωγός στο μεγάλο και δύσκολο έργο του Μητροπολίτη Πειραιά  του Σεβασμιοτάτου κ. Σεραφείμ, τον οποίο πριν λίγες ημέρες επισκέφτηκε ο αντιπρόεδρος κ. Καραπαπάς και του έδωσε εκ μέρους του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη, επιταγή 10.000€. Και δεν είναι η πρώτη φορά. Συνέχεια και όχι μόνο στις εορτές ο Ολυμπιακός και ο Μαρινάκης είναι δίπλα και κοντά στον κ. Σεραφείμ, ο οποίος μιλώντας για αυτό το κοινωνικό έργο του Ολυμπιακού και του Μαρινάκη, τόνισε χαρακτηριστικά.
   «Ο Ολυμπιακός προσφέρει βαθύ κοινωνικό έργο με τις ακαδημίες του, προφυλάσσοντας τα παιδιά μας από την παρακινδύνευση της ελευθερίας τους που γίνεται ασυδοσία και εξελίσσεται σε εγκληματικές συμπεριφορές. Είναι πραγματικά μοναδικό το έργο που τελείται με τα χιλιάδες παιδιά του Ολυμπιακού σε όλο τον κόσμο.
    Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στον πρόεδρο τον κ. Ευάγγελο Μαρινάκη, τον ευπατρείδη Πειραιώτη ο οποίος δεν φείδεται χρημάτων, κόπου και μόχθου προκειμένου να υπηρετήσει αυτό το ιδεώδες. Τον ευχαριστώ λοιπόν για το βαθύ δέσιμο που έχει με την πόλη του Πειραιά και τη Μητρόπολη για την προσφορά που κάθε χρόνο προσφέρεται στο φιλόπτωχο ταμείο για την στήριξη εκείνων που έχουν ανάγκη.
     Ευχαριστούμε τον Θεό γιατί μας χάρισε πολύτιμους συμπαραστάτες, τον κ. Μαρινάκη, εσάς αγαπητές αντιπρόεδρε αλλά και όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού που στέκεται πάντοτε υπερασπιζόμενος τα ιερά και τα ζώπυρα της παραδόσεώς μας και της Ρωμιοσύνης».
     Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς παραδίδοντας στον Σεβασμιότατο Μητροπόλη Πειραιά τον κ. Σεραφείμ τόνισε. 
   «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε πάλι εδώ μαζί σας σε μια εποχή αδιανόητων εγκλημάτων πολέμου, πανδημίας κτλ. Ξέρουμε ότι καθημερινά η πειραϊκή εκκλησία και εσείς είστε κοντά στον κόσμο που έχει ανάγκη.
    Όπως γνωρίζετε για πάνω από μία δεκαετία, ο ηγέτης του Ολυμπιακού ο κ. Μαρινάκης έχει στρέψει όλο τον οργανισμό στο δρόμο της προσφοράς στον άνθρωπο και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα, αισθανόμαστε την αγάπη και την πνευματικότητά σας και πάνω απ’ όλα τη χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ».
       Μπράβο στον Ολυμπιακό και συγχαρητήρια στον Βαγγέλη Μαρινάκη, που όχι μόνο στις εορτές αλλά καθημερινά βρίσκονται στο πλευρό της Ιεράς Μητρόπολης του Πειραιά, βοηθοί και αρωγοί στο έργο του Σεβασμιοτάτου κ. Σεραφείμ.
        Καλή Ανάσταση 
Γιώργος Κοντονής


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου