Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ



ΤΟΥ ΕΦΘΑΝΕ ΕΝΑΣ ΠΟΝΤΟΣ! ΟΜΩΣ ΔΕΝ 
ΑΡΚΕΣΤΗΚΕ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΗΘΕΛΕ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ 
ΠΕΤΥΧΕ! ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ
ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!
* ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ 
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ!
     Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την κατάκτηση του 47 τίτλου του πρωταθλήματος μέσα στην Τούμπα, αφού κατάφερε και ανέτρεψε το 1-0 σε νίκη 1-2! Ο Ολυμπιακός είχε να κερδίσει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα από το 2020! 
     Ο Ολυμπιακός θα κατακτούσε τον τίτλο ακόμη και με ισοπαλία! Του χρειαζόταν ένας βαθμός! Δεν αρκέστηκε μόνο στην ισοπαλία, αλλά έπαιξε για την νίκη και τελικά την κατέκτησε!
     Για την ιστορία ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο σκορ στο 10’ με τον Μουργκ. Ο Ολυμπιακός που μετά το 20 λεπτό ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, ισοφάρισε σε 1-1 στο 51’ με γκολ του Λόπες. Και στο 62’ με δυνατό σουτ, ο Ρεαμπτσίουκ  έκανε το ΠΑΟΚ Ολυμπιακός 1-2!
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ  
ΤΟ 1-0!
     Από λάθη στην άμυνα του Ολυμπιακού ο Σόαρες έκανε σέντρα ο Βατσλίκ δεν μπόρεσε να απομακρύνει την μπάλα που κατέληξε στον αμαρκάριστο Μούργκ που ανενόχλητος την έστειλε στα ανυπεράσπιστα δίκτυα της εστίας του Ολυμπιακού, για να γίνει έτσι το 1-0!
    Από το 20 λεπτό και μετά ο Ολυμπιακός σχεδόν… «εγκαταστάθηκε» στα καρέ του ΠΑΟΚ, κέρδισε πολλά κόρνερ αλλά δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει και να φέρει το παιχνίδι στα ίσια!
ΤΟ 1-1!
    Στο 51’ ο Ολυμπιακός κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1. Από τα αριστερά ο Ελ Αραμπί συνδυάστηκε με τον Ροντρίγκες που έστρωσε στον Ρόνι Λόπες ο οποίος με κοντινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του ΠΑΟΚ ισοφαρίζοντας σε 1-1!
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ 1-2!
   Ήταν το 62’ ο Ολυμπιακός σημειώνει το δεύτερο του γκολ. Από τα δεξιά ο Λαλά έκανε σέντρα, ο Ρεαμπτσίουκ την σταματά με το στήθος και με αριστερό δυνατό πλάγιο σουτ την έστειλε στα δίκτυα του Πασχαλάκη και έκανε το 1-2 για τον Ολυμπιακό! 

     Ο Πέδρο Μαρτίνς παρέταξε τον Ολυμπιακό στην Τούμπα με μια έκπληξη. Ο Λόπες που ξελάσπωσε την Κυριακή τους ερυθρόλευκους σημειώνοντας το γκολ της νίκης δευτερόλεπτα πριν από την λήξη και των καθυστερήσεων στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, πήρε στο ντέρμπυ με τον ΠΑΟΚ φανέλα βασικού. Κατά τα άλλα ίδια ομάδα χωρίς άλλες αλλαγές!..










0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου