Ο ΔΕΚΑΣΤΕΡΑΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ



ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ Ο ΔΕΚΑΣΤΕΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ!
      Εφέτος ο Γιώργος Αυτιάς που πήρε το ΔΕΚΑΤΟ ΑΣΤΕΡΙ της πρωτιάς, αναδείχθηκε πρωταθλητής Τσάμπιονς Λιγκ με εκατοντάδες βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο και τον τρίτο! 
     Με το ΔΕΚΑΤΟ ΑΣΤΕΡΙ του πρωταθλητή του Τσάμπιονς Λιγκ στην ενημέρωση, ο πρωτος των πρώτων, ο μοναδικός Γιώργος Αυτιάς, μαζί με την επιστημονική ομάδα του και τους συναδέλφους δημοσιογράφους συνεργατες του, προετοιμάζεται με κάθε επιμέλεια για την κατάκτηση ενός ακόμη ΑΣΤΕΡΙΟΥ! Του ΕΝΔΕΚΑΤΟΥ!
     Ο Ελληνικός λαός, πάνω από τρία εκατομμύρια, που κάθε Σαββατοκύριακο περιμένει από τις 05.30 το πρωί να μάθει τι γίνεται με τους μισθούς και τις συντάξεις και να ακούσει λύσεις στα πολλά δικά του «πως και γιαπί», αλλά και για να ενημερωθεί για όλη την επικαιρότητα έχει αγκαλιάσει τον Γιώργο Αυτιά, τον οποίο «πάει με χίλια» και «πίνει νερό στο όνομα του»!
     Ο ΔΕΚΑΣΤΕΡΑΤΟΣ στην ενημέρωση, ο Γιώργος Αυτιάς αποτελεί και είναι ο ένας και μοναδικός, ο  ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
     Από το 2012, που υπέγραψε στον ΣΚΑΙ και για δέκα χρόνια τώρα ο Γιώργος Αυτιάς που θεωρείται και είναι ο καλύτερος όλων, παρουσιάζει κάθε Σαββατοκύριακο από τις 05.30 μέχρι και τις 10.00 την εκπομπή ΚΑΛΗΜΕΡΑ, την εκπομπή που με την αγάπη σας, έχετε εκτοξεύσει στα ουράνια!
      Άξιος 
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου